13 december 2018

It's a hippie thing

Resor

Åh Herre min Gud, vilken dag jag har haft - helt gudomlig vacker. Steg upp rätt tidigt imorse för att både hinna sätta på mig ett ansikte och få i mig något, innan bussen mot utflykten skulle anlända. Jag var så förväntansfull, glad och kände mig som en hippie med min något coola håraccessoar. Känslan växte till sig när vi väl anlände till nunnornas dal och jag fick köpa en handgjord poncho i ull för 35 euro - det var liksom kärlek vid första ögonkastet. Jag lär då komma att bo i den denna vinter. Jag är ovanligt aktiv på snapchat så har delat med mig av den slående utsikten som jag fått förmånen att uppleva, och lite smått av det jag gör under dagarna.
 
Nu är det så här att jag tog med mig min Microsoft Surface, eftersom att jag fortfarande inte hunnit skaffa mig en ny laptop, efter att jag råkade tappa sönder min förra. Jag diggar min Surface, men det går tyvärr inte att ladda ner det programmet jag vanligtvis använder mig av för att behandla bilderna. För att göra bilderna rättvisa, så tänkte jag att ni får se dom när jag återvänder hem.
Förutom frukosten som jag fick käka på typ 5 min, och fikat under utflykten, så har ni här dagens maträtt- påminner lite om paella, kände mig lite äventyrlig och tog 'dagens rätt'. Annars köpte jag med mig ett par mango och papaya som jag avnjutit nu här ikväll.
Tess

Nunnornas dal lät ju spännande! :D

Angelica Wåhlin

Du passade himla bra i det hårsmycket, verkligen!

Josäfin Andersson

omg älskar hårsmycket!! SÅÅ SNYGGT :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress