Strax efter att hon kom hem från skolan igår, vinkade N och jag av november månaden med en mini glöggmys. Jag tände rökelser med juldofter för en extra julstämning och så laddade vi kvällen med två långa julfilmer.
Risgrynsgröten är givetvis hemmagjord. Lussekatterna köpte vi i bageriet under oss, så dom smakade en aning godare än dom i affärerna. Det var en riktigt nice kväll på tu man hand med tösen min.
N ritade en teckning till tomten, och som ni kan se är jag inte riktigt färdigt med alla luckorna. Har två paket vars leverans tydligen är försenade. Men det är ingen stress. I morse fick N öppna första luckan. Även L fick med sig sina fem första. Just till honom blir det inte riktigt 24 st, likt förra året får han ha några tillgodo. Jag tycker att det är rätt svårt att hitta presenter till det motsatta könet. Vi kvinnor har ju så oändligt mycket att välja mellan. Sen är ju jag en sån där som vill ge både tänkvärda, användbara och välbehövliga presenter. Så att ha några luckor tillgodo är ju bra, när det under året dyker upp något man verkligen behöver/vill ha.
sara

Vad mysigt och massa gott :)

Yasmine

Vad mumsigt det låter med glöggmys! :D

Caroline

Så trevligt med glöggmys. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress