Jag tror mig ha varit runt 10-11 år första gången jag sattes helt ensam på ett flygplan. Sedan dess har det hänt 3 gånger till, men det har alltid funnits någon som mötte upp mig på andra sidan. Sist var för ett par år sedan när jag åkte och spenderade sommaren i Paris.
 
Men nu ska jag resa helt på egen hand, yes ni läste rätt - jag ska alltså ut och resa helt på egen hand. Jag är en sån där som trivs i mitt eget sällskap och mer än gärna gör saker på egen hand, har tex inga problem med att boka bord på en fin restaurang och avnjuta middagen helt själv, eller laga en god trerättersmiddag till mig själv och ha en riktigt nice romantisk kväll helt ensam.
 
Särskilt mellan slutet av 2015 och halvan av år 2016 där jag spenderade väldigt mycket tid ensam. Det var då jag gjorde den där själsliga resan där jag tvingades både möta och omfamna varenda nyanser utav hela mitt väsen. Det fick mig att lära känna mig själv på djupet, så jag har en väldigt bra självkännedom, känner till mig själv helt utantill, känner till både alla mina styrkor och svagheter - som jag mer än gärna använder till min fördel haha. Numera har jag märkt att jag trivs bäst i mitt eget sällskap, förmodligen för att jag gärna fortfarande spenderar mycket tid med mig själv, där jag får meditera och läsa mina intressanta böcker ifred. Men jag trivs även lika bra i sällskap med andra, och tycker faktiskt om att hänga med dom jag tycker om. Är även väldigt pratglad (i rätt sällskap ska det påpekas), är en god lyssnare och har en förvånansvärt mycket god verbal förmåga. 
 
Om exakt en vecka idag, ska jag resa till Portugal, Madeira för att vara mer exakt. En julklapp från mig till mig själv, det blir även årets sista resa då överraskningsresan till syrran inte längre blir av. Däremot så här dags nästa år, planerar jag att tillsammans med N resa ner till hemlandet. Precis som jag ville när vi gick in i det här året, så har det varit ett år där jag tagit det extra lugnt och bara har fått vara. Har just nu sedan ett par månader tillbaka ett riktigt fridfullt inre liv. Och ni kan inte ana hur mycket jag ser fram emot nästa år. Det kommer att vara MITT år, såå många planer jag har. Ser så fram emot att skörda frukterna av mitt arbete.
 
Här ska jag befinna mig om exakt en vecka i en hel vecka helt ensam. Ett lyxigt fyrstjärnigt hotell som totalrenoverades nu i våras.
Jag längtar så efter att bara få vara, gymma, meditera, äta god mat, strosa runt och dra på utflykten jag förbokade - Nunnornas Dal.
Yasmine

Spännande att resa ensam. Man kanske borde testa det! Kram

Netti Starby

Vad kul att du snart ska resa och härligt att du trivs att göra det på egen hand. Härliga bilder! :-D Kramis

Ny blogg

Tack ! Jaa eller hur, jag får öva mig fram till att bli bra ;) Kram

Matilda Berlin

Men åhhh! Hoppas verkligen du får en helt otrolig resa finaste <33

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula

Så spännande att du rest så mycket själv :), även kul att du gillar att göra det också. Själv föredrar jag att resa med folk, men ligger nu ensam på hotell i Västerås i skrivande stund :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress