Apropå kontraster - när N och S som just nu är inne i deras vinstbubbla och lever loppan, tidigare idag tog med sig maldom som är en av min favoritmaträtt, så tänkte jag bara på maten ovanför som jag avnjöt i onsdags förra veckan. Att njuta av god mat i trevlig atmosfär med sig själv som sällskap - det är guld. Ha är nog fortfarande inne i min resebubbla, där solen alltid skiner.
Ååh det här vitlöksbrödet - mums, mums. 
Diggade kombinationen avokado och köttet i munnen. Haha nästan så jag känner mig hungrig nu.
Avslutade med lite dessert som jag inte alls gillade. Måste ha läst fel, för det smakade kaffe och den skiten tycker jag ju smakar hur vidrigt som helst, usch, så undviker allt som har med kaffe att göra. Det roliga är ju att jag ändå jobbat i en kaffefabrik när jag bodde i Småland, var då typ 17 år och jobbade där efter skolan och på helgerna. Ogillade skiten även då, och hela en luktade kaffe när man väl kom ut därifrån, fast av någon konstig anledning så gillade jag lukten av en viss sorts kaffe som fanns där.
 
Har nu valt att vara hemma fram till juldagen, då ska jag en sväng till jobbet i ett par timmar. Imon är tanken att dra på bio och se på 'Aquaman' tillsammans med S, sen ska jag sova över där. Så ska vi passa på att spela in ett nytt avsnitt av snacka snacket, vi spelade ju in ett nytt strax innan jag drog till Portugal, men hon råkade radera hela skiten. Shiit happens!!
Amanda (Swedish Passport)

Haha åh, har också lyckats beställa efterätter som smakat kaffe! Alltså den besvikelsen ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress