För ett bra tag sedan blev sovplatsen med gardinbågar. Bilderna gör dom inte rättvisa. Det är ingen hemlighet att jag älskar lyx. Ännu bättre när jag både får skapa och plocka fram känslan utav det, av något som inte alls hade förknippats med lyx överhuvudtaget. Sen är ju allt relativt. Det som är lyxig för en kanske inte är drt för en annan och tvärtom. Jag ser ju ofta det vackra i helt udda saker. Sedan dom bågarna kom på plats, växte lyxkänslan därinne. Där sover jag verkligen som en drottning.
 
Den absolut bästa känsla är att vakna upp till den utsikt varje morgon. Särskilt dagarna L och jag tar långa sovmorgnar, sätter på tv:n (mycket Dr Phil i dagsläget) samtidigt som vi käkar vår frukost i sängen, njuter av lugnet och varandras sällskap. När han sedan tittar på mig djupt in i ögonen med den där blicken - som om jag var den absolut vackraste varelse hans ögon någonsin skådat. Och han då kysser mig, kryper ihop intill mig, lägger sedan hans huvud mot min bröstkorg och viskar fram att han älskar mig sååå mycket. Jag brukar då se mig omkring, tar ett djupt andetag, le för mig själv och känner mig som världens lyckligaste kvinna. Känslan av lyckorus och harmoni får jag numera så fort jag stiger innanför dörren.
En av det senaste tillskottet inom inredning är den stora vita ljuslykta. Den är så fin och ger en fin och mysig ljussken. Den där mattan har börjat skrika efter kemtvätt sedan L började plantera sina skit på balkongen, vilket medfört en massa tur och returer, så blir den bara skitigare och skitigare.
MADDISENJ.SE

Vad fint du har det!

Josäfin Andersson

åh vad mysigt ni har det :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress