Idag fyllde mitt stora lejon år. Strax efter att jag hade lämnat N i skolan, fick han frukost i sängen med ett ljus på en av mackorna. Han gjorde iordning mat, sen mot kvällen drog vi till exploria där min överraskning väntade. 
Vi åkte gokart - fan vad roligt det var. Det var en kurva jag hade lite svårt för så krockade där ett par gånger haha. Jag som älskar fart, höll på att le som en idiot, så kul hade jag. Synd att det var så kort tid, men det kändes ändå inte så värst kort när man väl var inne i upplevelsen. Detta kommer vi definitivt att få göra om, och helst då utomhus. 
Efter äventyret blev det ett spontant biobesök. Vi har ju missat eller ja snarare inte pallat dra på en hel del förhandsvisningar på sistone. Så även om filmen inte direkt var "wow" så är det alltid mysigt att gå på bio.
 
Pallade inte släpa med mig systemkameran så ni får nöja er med halvtaskiga mobilbilder. Vi anlände precis hem och medan L körde till parkeringsplatsen, har jag tagit på mig det senaste tillskottet - en svart liten genomskinlig nattklänning med en röd rosett. Plockat fram handbojor och ett vuxenspel. Den här månaden klickade jag hem en massa sexleksaker, några har vi redan hunnit testa och dom andra tänkte jag att vi nu skulle ha en riktigt het natt. Ska ge detta lejon en åktur han sent kommer att glömma.  
Linda

Spännande med lite äventyr 😁

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress