Mitt älskade lilla lejon blev hela 8 år igår, och det firade vi med en massa bus och lek inne på exploria nöjenscenter.
Ni kan inte ana hur jag försökte påverka henne att välja annat än pannkakor när vi höll på att boka. Pannkakor i all ära, men hade gärna valt ett annat alternativ. Men ungen är envis som en åsna, något hon definitivt fått från mig haha. Nu i efterhand fick jag veta att det går att välja att servera olika maträtter till var och en. Något att tänka på till nästa gång.
Tårtan kunde jag inte äta alls, tog en tunga och kände smaken av kaffe, och jag tycker inte alls om kaffe, så fick helt enkelt avstå.
Vi la till trafikskolan så alla fick köra var sin bil, och jag med givetvis. Alla barnen belönades med ett körkort. Efter det blev det att leka därinne i leklandet i hela 2 timmar. Oh Gud vad jag fick springa runt, nästan så jag fick huvudvärk, men eeh jag överlevde.
 
L fyller år imon och jag har inte hunnit planera så mycket. Tänkte köpa lite ballonger och sånt, men vi både slutade och åkte hemifrån samtidigt, så sket i det. Har dock ändå en överraskning till honom imon, avslöjade idag vart vi ska men sa inte vad vi ska göra där. Ser så fram emot det, lite synd att det är så kort tid. fast äventyr är äventyr.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress