Polen välkomnade oss med ett härligt solsken. Här har ni en bild på mig vid 8 tiden imorse på busstationen precis utanför Gdansk flygplats. Haha alltså det var nära att vi sov bort hela resan. L och jag hade kommit överrens om att åka hemifrån senast 4:30 då flyget skulle lyfta kl 6:45 från Skavsta. Vi skulle köra dit och hade därför tänkt stiga upp runt 3:30, men så såg jag att L satte larmet på 4:30 och jag frågade då om vi skulle upp den tiden, varpå människan lite förvirrad säger jaa. Då jag är medveten om att han och planering inte riktigt går ihop så satte jag ett eget larm kl 4:35, och när den ringde upptäckte vi att hans mobil hade dött och inte larmat, och han blev så förvånad över tiden. I vanliga fall hade jag flippat ur helt på honom, men på senare tid har jag börjat inse min del i det här och försöker att stötta honom än att skälla ut och skuldbelägga. Vilket bara stressar honom och då blir allt värre, för när han är stressad är det som om hans hjärna stannar helt och hållet. Så vi höll oss positiva och kärleksfulla mot varandra och lyckades komma iväg vid 5 tiden och allting gick helt smidigt till. Vi till och med anlände till flygplatsen i mycket god tid.
Vi valde bort att boka transfer, något som visade sig vara helt rätt gjort. Vi kom nämligen jävligt billigt undan genom att åka buss även om vi fick vänta en hel timme på den, men det blev som lite sightseeing. Diggade även det faktum att man kunde hålla koll på avgångstiden på bussens skylt.
Och äntligen framme till vår magnifika hotell, alltså det är typ perfektion och förtjänar verkligen sina fyra stjärnor.
Interiören känns väldigt välkomnade med en mysig touch.
Vårt fina och frächa hotelrum med en härlig liten balkong.
Haha log som en liten idiot när jag slog på tv:n .... även om det antagligen är så på alla rum så känns det ju personligt.
Fördelen med att resa så pass tidigt på morgonen är att man kan hinna med så mycket. Således har vi hunnit med en hel del idag - en långpromenad längs stranden in till Sopot centrum, där vi strosade runt den berömda piren, åt en jävligt god tapas och besökte Sopots egna wax museet. Nu mot kvällen när jag drabbats av en kraftig förkylning är jag väldigt glad och tacksam att vi hann med allt under dagen, ifall att det förvärras imorgon. Men förhoppningsvis blir så inte fallet.
ExklusivaMoi

Waooooow... vilken hotelbyggnad!!! Men dock blev jag inte sååå impad av självaste rummet, tror jag har svårt för den där gröna + med mycket mönster/plotter i inredningen >_<... nääää föll mig ikke! KUL att få se hotellet, den har jag längtat efter att äntligen få se här *S* Ha det supper<3

Svar: Håller med där. Diggade inredningen utanför och innanför hotellet. Men både jag och L reagerade över rummet och det gröna mattan samt kaklet i badrummet. Vågad färg i och för sig men dom hade kunnat kombinerat det på rätt sätt. Den lilla balkongen däremot gillade jag, enda som saknade var väl ett litet bord. Förhoppningsvis ser dom över intedningen i rummarna något, för det är verkligen ett riktigt nice hotell som jag varmt rekommenderar. Kram
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress