Ännu en vecka har tagit sig sin början och jag är ledig veckan ut. Jag hoppas den blir lika bra som förra veckan även om det inte känns så troligt just nu. Jag hade en fin vecka med en fantastisk helg som avslut, som dock fick en helt ny vändning i morse. Så veckan började inte riktigt bra kan man säga. Jag är hemma själv och ledig som sagt så ska bara chilla och plugga.

N är borta sedan i fredags och lär fortsätta vara det fram till på fredag. Lite synd då jag hade tänkt ta med henne till gröna lunds halloween med en bekant till mig samt hennes barn. Men men… hon har det säkert roligare där. Är även bjuden på en halloween fest på lördag men oklart om jag ska dit, vi får se hur allting känns fram till dess.

Dagens middag bestod av rester från gårdagen. Bjöd då på en kycklinggryta med gurkmeja, ingefära och kokosgrädde – det satt riktigt fint. Och fan vad vi tryckte i oss L och jag haha. 
Får se vad jag kommer laga för mat nu när man är helt själv. Även om man inte alltid har motivationen att fixa värsta middagen till sig själv så ska jag nog kunna unna mig ett och annat gott. Blir säkert  mest frukt och grönsallader.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress