Nu lider även denna vecka mot sitt slut. Den har varit rätt skön och lugn, en välbehövlig lugn. Har dessutom varit ledig och är det veckan ut. Jobbade dock igår som varit den enda jobbdagen denna vecka. Det känns som om att jag är ledig jämt nuförtiden, vilket stämmer till en viss del. Samtidigt så jobbar jag ju tok för mycket i perioder så rätt skönt att få vara långledig då och då. Och helst då på mina villkor. Att få välja när och hur länge man ska vara ledig, den känsla alltså. Helt priceless!

Helgen blir lugn även den. N ska på ishockeyskolan som vanligt, sen är hon bjuden på ett kalas. Blir att följa med henne dit men hade inte tänkt stanna. Klarar inte av att stanna nånstans med en massa gapande och högljudda barn i mer än en kvart. Får tex värsta paniken att hänga i en proppfull leksaksaffär när jag inte hittar något vettigt. Till slut tar man bara vad som helst så man kan komma därifrån. Så tack men nej tack. Får tar och njuta av det soliga vädret istället.

Känns lite sådär att vara svarthårig igen, speciellt nu i början när håret saknar volym. Men vänjer väl mig snart. För övrigt måste jag snarast boka en ny tid för både ögonbryn och ansiktstrådning.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress