Det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. För er som väntat på blogginlägget från bröllopsguidens gala, slutar väntan här och nu. Anledningen till att det tagit så lång tid är delvis för att mina egna tagna bilder visade sig vara helt värdelösa, dom proffsiga bilderna dröjde även dom att komma upp på facebook och att bilderna som någon tog på mig, låtsas nu människan inte läst mitt meddelande eller rättare sagt bara sket i det. Kan ju undra hur det kommer sig, men det är inte värt den energi alls. Det är liksom bara bilder. Men i alla fall... fredagen den 24 november var jag inbjuden på bröllopsguidens gala som ägde rum på Eric Ericssonhallen. Erwik Communication och Big Day Weddings som stod för festen ställde till med en riktig härlig gala, med bubbel , glamour och allt vad som hör till en gala. Även om giftermål som bekant skrämmer skiten ur mig, så började man ju tänka lite när dom hade ställt sakerna så fint.
 
Lite synd att jag inte har en bild på hela outfiten, men här har ni mig den kvällen.
 
Eftersom jag som sagt inte har några egna användbara bilder, får ni här bilder från galan som är tagna av Hannah Karlberg och Marie-Therese Karlberg.
Peter Siepen var konferencier. Det delades även ut priser till personer i branschen och kvällens bästa klädda man och kvinna. Senare stod Gladys Del Pilar och Jessica Folcker för musik och tog folket med storm.
Innehållet från goodiebagen. Bästa i den var väl själva tidningen - så mycket inspiration som gick att finna i den.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress