Jag fastnade i tel igår natt vilket resulterade att jag sov en aning sen. Lyckades dock kliva upp och ta mig till eventet (kommer skriva ett eget inlägg om det) . Min + 1 fick förhinder i sista sekunden så tog med mig tösen. Men det visade sig att barnen över 3 år inte fick gå in i mässan. Däremot hade Scandic hotellet mitt emot ett rum där man kunde lämna barnen.
Vi tog oss dit och jag lämnade henne där och gick tillbaka till mässa och eventet. Efter eventet gick jag runt en snabb runda innan jag slutligen hämtade henne.
 Men då ville hon knappt åka därifrån och ville att jag skulle lova att ta med henne tillbaka dit hahaha. Hon hade fått måla och hon äääälskar att måla.
Innan vi skulle hem tänkte jag att vi kunde hinna med ett biobesök. Jag råkade även ha en hel del biopoäng så det kostade bara 30 kr för 3D glasögonen.
 Det var dock en timme kvar innan filmen skulle börja så vi drog till Jensens Bofhus.
Och så kom den goda maten. Åh jag och N älskar att äta där. Dessutom äter ungarna gratis på söndagar. Och såklart är jag clubmedlem haha snart stammis ju.
 Och äntligen blev det dags att titta på filmen – vi såg den gode dinosaurien. En väldigt fin film. Herregud jag kommer på mig själv att böla på alla dessa kärleksfulla barnfilmer, så känslig man blivit alltså eller ja kanske mer mänskligt – beror ju på hur man ser det.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress