Äntligen hemma igen! Har hunnit med en lång dusch där jag sköljde av mina synder. Det var ju våffeldag igår och jag kom då på att min våffeljärn var kvar hos gubben. Kom på mig själv med att smsa honom och efter finest awards igår, satt jag helt plötsligt i en taxi på väg hem till honom. Att kliva in i den där lägenheten igen, att få krama om honom – lite av en deja vu känsla. Att kyssa honom, att få känna hans händer glida runt min nakna kropp… det var som om varenda cell i min kropp hade längtat och väntat på det ögonblicket. Jag hade kunnat stanna i det ögonblicket i åratal, sååå gammal men det är bara hur han får mig att känna, det är en sån där härlig känsla jag inte riktigt kan beskriva. När han den 21 december kysste mig och lämnade min lägenhet, blev jag handlingsförlamad där jag låg.. mot kvällen sprang jag i kylan och grät floder. Det var slutet på pappsen och flickebarnet Småvilt. Haha kallar honom gubben i bloggen men privat kallar jag honom för pappsen, han döpte mig till Småvilt (gissa varför LOL) och flickebarnet döptes jag utav en av hans kompisar, haha  herre min Gud jag orkar inte.

Med vetskapen om att det antagligen var sista gången vi sågs så gjorde jag en ”romantisk” gågång i hallen.. med falsk snö, guldiga samt röda rosor och så ljushållare på varje sida. Han fick ringa innan han kom och då satte jag på vår andra favoritlåt: A thousand years .. den där versionen som spelas i filmen med ett stycke som verkligen beskriver första gången vi sågs: ”The day we met, Frozen I held my breath. Right from the start I knew that I’d found a home for my heart”. Mot slutet av hallen stod jag, klädd i en rosa klänning (som satt så tajt att jag knappt kunde andas) och höll två champagneglas i handen. Trots att han inte gick sådär modellsnygg som jag hade föreställt mig, så var han så fin och så charmig som bara han kan bli. Han kom fram kysste mig och tog sitt glas – det var exakt sådär jag ville minnas honom och det är precis sådär jag mindes honom. Ååh alltså jag har så många fantastisk fina minnen med denna gubbe.
 
I vardagsrummet hade jag fixat en julbordspicknik till oss. Vi hade det trevligt, åt och utbytte julklappar. Och hade även en filmmaraton som jag mitt i allt hade däckat på honom. Haha brukade alltid ligga/sova på honom – kände mig så lugn och fullkomlig hel på nåt sätt.
Trots den enorma åldersskillnaden mellan oss så älskade jag honom innerligt djupt bortom allt. Så det var jättekul att få träffa honom igen, även om det kanske inte var så genomtänkt.. livet är dock för kort för att inte få njuta av bra sex haha. Det sjuka är väl ändå att trots att jag packade ner våffeljärnen i en påse, glömde jag bort skiten haha.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress