1 december 2021

Årets paketkalender

Allmänt

Åh jag minns den allra första paketkalender jag gjorde, det var år 2017. Nu fem år senare håller jag fortfarande på varje år och är fast besluten att fortsätta fram till året barnen fyller arton år, det får bli vår lilla tradition. Och i år debuterar C, ååh min lilla sötis <3
I år likt förra året fick en del av paketen hängas på julgransgardinen från jotex.
Av totalt 48 luckor är det 7 stycken som fattas, 2 till N och 5 till C. Det tänkte jag fixa fram senast i början av nästa vecka.
Jag får ofta frågan om vad det är jag brukar ha i paketen, så tänkte ta och visa er lite utav årets kalender. Det ovanför är från dagens lucka (nr 1) - väskan till N och träpusslet till C. Det är väldigt olika, jag försöker ha genomtänkta och grejer som behövs, undviker att ha saker bara för att. Då är det isåfall bättre att göra egna presentkort som de får lösa in under hela kommande året. Så gjorde jag förut när också L fick, lyckades nämligen inte fylla alla 24 luckor till honom - det är då inte lätt att hitta saker till det motsatta könet.
N öppnade sin lucka direkt när hon vaknade. Lite senare på förrmiddagen fick C hjälp av L att öppna sin.
Tänkte fram och tillbaka om jag återigen skulle börja göra till L också, men nej han fick nöja sig med en chokladkalender (och den coola muggen) som vi köpte till honom i Polen och han fick den under vistelsen i Norge. Så det får nog räcka för hans del.
Kan ni förstå att C nu är ett helt år, här i måndags på 1-årskontrollen på BVC. Och snart är det dags för dagis, alltså det är helt galet!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress