23 december 2020

Apropå julen

Hem & Inredning

Så här dags förra året när jag blickade framåt till detta ögonblick så skulle jag förmodligen befunnit mig utomlands och invigt det nya året där. Nu börjar man ju undra om man överhuvudtaget kommer iväg nästa år, med tanke på den pågående pandemin som verkar ha blossat upp igen. Det får mig att känna mig oändligt tacksam över det faktum att jag ändå i år hann med två fantastiska resor, för reseabtinensen jag nu känner är då inget att leka med. Förhoppningsvis hinner det bli som vanligt igen under tiden jag fortfarande är hemma med C så vi kan dra på en långresa, peppar peppar. Och nu när julen är på ingång hade jag hellre befunnit mig en massa mil härifrån men har ett par saker att bocka av innan jag kan ge mig av. När saker och ting ändå håller på att bockas av, funderar jag även på att återuppta något jag ville få igenom i somras när jag lät mig övertalas av P, kändes lite surt då jag la ner pengar på det. Och andra sidan har jag nog mer chans till det nu, det är ju redan mer eller mindre redan fallet, bara det att det då skulle bli ''officiellt''.
 
Apropå julen så skulle jag för fjärde året i rad givetvis ordna en paketkalender till lilla damen. Tanken från början var ju att lilla C skulle debutera med sin, men med tanke på hur mycket jag haft att hinna med innan hans ankomst och alla dessa besök till sjukhuset mot slutet, fick jag helt enkelt dra ner på ambitionsnivån. Det innebar att han fick vara utan och hans debut har flyttas till nästa år. Inte ens granen pallade jag att plocka fram, det fick bli det här alternativet från jotex - antagligen hade det blivit billigare att plocka fram granen och klä den... men men, den där var ju inte så tokigt den heller. Dessutom kunde man hänga luckorna på den, perfekt när årets kalender innehöll många små klappar. N blev i alla fall nöjd och tyckte till och med att den var ''cool'' så morsan här är nöjd.
C's lilla hörna hittar man numera i vardagsrummet. När han inte är fastklistrad på mig hittar man honom där på sin gungstol.
Med en bild av dagens duo önskar jag er en god jul ^^
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress