Nu när jag vaknat upp från helgkoma, tänkte jag kika in här och hinna slänga iväg ett inlägg innan jag alldeles strax påbörjar dagens kamp med sömnen. Ska upp tidigt imon för att hinna till min gravidfotografering. Dom tre senaste nätterna har jag haft svårigheter med att somna då jag tvingats gå upp och tömma blåsan ett par gånger under nätterna. Och det verkar som om jag då stör eldplutten när jag vänder mig hejvilt i jakten på en bekväm sovställning, för jag åker just då på minst tre sparkar/knuffar snabbt efter varandra och nästan alltid vid urinblåsan, så jag tvingas ännu en gång skynda mig mot toan. Haha man ba: tack för det, ungj*vel.
 
I fredags var det äntligen dags för den efterlängtade babyshower. Själva veckodagen och tidpunkten visade sig inte vara det bästa, så alla inbjudna kunde inte närvara, inte ens lilla N då hon befann sig i skolan just då - en klumpig miss från min sida. Men det gick ju jättebra och dessutom är jag nu bjuden på några fikor och luncher att beta av den kommande veckan från några som inte kom.
P kom lite tidigare och hjälpte till med dekorationen. Där skulle stå en till stor ballong som sprack efter att ha fått för mycket helium.
Det bjuds ju nästan alltid på godsaker på såna här tillställningar, men jag valde en nyttigare variant och bjöd på olika sallader och frukter. Inne i korgen är det papperspåsar med både bröd och smör i. På grund av den pågående pandemin fick det serveras sådär.
Lite av bordsdekorationen (=
Man hade som gäst även möjligheten att hämta kaffe,te och bubbelvatten utanför rummet.
Framför sin stol kunde man hitta en 'Thank you' box med sitt namn på. Inne i boxen låg några guldiga hjärtformade chokladbitar - en liten 'Tack för att du kom' present från eldplutten till gästerna. Dom var faktiskt goda, jaa givetvis skulle han ju få provsmaka hehe.
Man fick som gäst fylla i en sån här, detta från M. Eldplutten fick en del fina plagg ifrån henne från Polarn o Pyret :)
Där har ni mig dagen i ära med min krona :) ... nej nu ska jag meditera och försöka sova, vi hörs när vi hörs.