När jag tidigare skrev att jag hoppades kunna hinna med en weekendresa innan N och jag drar på charter nån gång på hösten, så hade jag tänkt att jag skulle överraska min syster som pluggar i Ukraina. Något jag fortfarande lär komma att göra. Min resfeber verkar dock ha smittat av sig till L som nu gett mig en weekendresa i födelsedagspresent. Vi reser om mindre än tre veckor och det bär av till den polska pärlan Gdansk och badorten sopot som ligger i Gdańskbukten. Vi reser veckan som jag fyller år men hinner komma tillbaka ett par dagar innan jag fyller. Firar ju sällan mina födelsedagar så dagen i ära lär vi väl bara ta det lugnt. 
Vi kommer att bo i detta lyxiga fyrstjärninga hotell som ligger vid stranden. Och ha antingen en terass eller balkong, som förhoppningsvis har utsikt över stranden, det var lite oklart.
Något jag diggade med hotellet är takpoolen som vi knappt lär komma att nyttja, då det är en säsongsöppen pool. Men dom har inomhuspooler, ångbad, bastu m.m så det gör nog inte så mycket ändå. 
 
Annars så är jag hemma idag och har mer eller mindre precis klivit ur sängen. Dricker nu min ingefära te (varmt vatten med massor av riven ingefära och vitlök, samt en matsked av msm) och så hörs avslappnande Feng Shui musik i bakgrunden. Hade även tänkt hinna med åtminstone en halvtimmes meditation (och kanske lite yoga) innan N kommer hem.