Idag tar C's sommarledighet slut, han har totalt haft 4 lediga veckor och på måndag är han tillbaka på förskolan. L tog semester förra veckan så han och C har haft en massa pappa-son tid tillsammans. Vi har faktiskt haft L hemma dessa senaste två veckorna och det har minst sagt varit intressant att dela vardagen tillsammans med vår lilla trotsiga son. I dagsläget har jag en månadsanställning (ett sommarvikariat) med en nattpass i veckan och C har ju sin trotsperiod, men åh vad jag gillar hur vi samarbetat - vi är liksom: ''alltså vila du, jag fixar maten'', ''nej vila du, jag gör si och så... etc''. Jag upplever att sånt där verkligen förstärker oss som par och för oss närmare varandra, ja även under stunderna jag blir irriterar på honom för att han inte lämnar tillbaka sakerna på dess rätta platser.

Torsdagen den 14e, efter att ha jobbat natt tog jag en sväng till willys för att köpa allt möjligt. Därefter åkte jag hem, L och jag packade ihop det sista och vi satte kurs mot Stavnäs där vi tog färjan över till Sandhamn. På bilden njuter C av en fruktsmoothie inne i färjan. 
Framme i Sandhamn.
På väg mot sandstranden Trauville och lilla C som spanar in blåblär och fåglar.
Framme på stranden - det blev en mysig stund med picknick och badstund för lillemannen. 
C badade tills han började frysa. Åh vad roligt han hade det min lilla älskling, han tycker om vatten och att vara ute på äventyr.
 
Strax innan vi tog färjan tillbaka, strosade vi runt en stund, sedan satte vi oss på en bänk bredvid seglarhotellet och lyssnade på livemusiken som spelades där, samtidigt som vi njöt av varsin glass. Det blev en härlig och mysig utflykt i sällskap av mina killar. 
Ååh vi upptäckte en ny plats med många hallon i skogen här bakom lägenheten. Brukar känna mig lite bortskämd när man promenar där bland mängder av blåbärsbuskar och nu hallon. Bara en sån där sak kan fylla mig med så mycket glädje - helt underbart!