En härlig sommarbild på en glad moi i tisdags utanför "bankkontoret" i Gamla Linköping.
 
Det började med att L mötte upp mig utanför affären i Flemingsberg, där jag jobbade sista passet för uppdraget jag haft i flera veckor. Därefter satte vi kurs mot Linköping. Väl framme började vi vår vistelse med att besöka Gamla Linköping där vi strosade runt ett tag.
Bankens (nuvarande Danske bank) utveckling genom tiden och gamla sedlar. 
Efter att ha lämnat Gamla Linköping, åkte vi vidare mot flygvapenmuseum. Det besöket tyckte vi var väldigt intressant. Flygplanet på bilden med dem gigantiska vingarna tyckte jag var häftigt. Det var väldigt intressant att strosa runt därinne och få ta del av allting.
L "åkte på uppdrag" och jag stod där en stund och "gungade" honom för en mer verklig känsla hehe.
Därefter checkade vi in på Quality Hotel The Box. Sedan drog vi in till centrum och käkade middag och köpte med oss lite kvällsmål.
Därefter var det dags för det efterlängtade spabesöket.
Efter en riktigt skön stund på spaet var jag nu redo för lite mys innan läggdags.
Natten bjöd på snacks, komedi och jaa, ni vet haha 
Vi började vår onsdag med en härlig frukostbuffé.
Därefter bar det av till Linköpings höghöjdsbana för äventyr på höga höjder.
Med en skräckslagen förtjusning njöt jag av att beta 2,5 av deras 4 banor. Mer än så hann jag inte med. Ska absolut tillbaka för resten.
 
Efter äventyret körde vi hemåt. Konstigt nog kändes det som om vi hade varit borta i ett par dagar. Jag tror det beror på att vi ändå hann med en hel del på så kort tid. Att komma bort en stund och bara koppla bort utan några måsten, det är en ovärderlig känsla och vi njöt av varenda sekund. Jag känner mig oerhört tacksam över allt som livet erbjuder mig just nu och ser fram emot fler äventyr.