N är borta sedan i tisdags och skulle kommit hem antingen ikväll eller imon. Med tanke på att jag jobbar kväll nu på söndag så ser jag hellre att det blir imon. Men av någon konstig anledning har S svårt för att bara säga vilken dag, tid och så vidare. Utan det är alltid "vi får se". Så troligtvis kommer hon hem på onsdag. Jag såg dock fram emot att vara barnfri, jobbade till 12 i torsdags och sedan förra veckan gjordes planer för fredagen. Sen bara helt onödigt fuckas dessa planer. Alltså ni kan inte föreställa er hur fruktansvärt förbannad jag blev. Ännu värre när man i samma veva ska tvingas sätta ett leende på läpparna och vara "artig" när allt man i princip just då känner är att be allt och alla fara långt åt helvete. Det kokade så in i mig att jag mycket sent den kvällen tog min ryggsäck och drog hem hos S där jag sov över. Haha hon pallar inte med min drama. Inte ens jag själv gör det längre.
 
Behövde dock få distansera mig och sova på saken, för hade nog i stundens hetta sagt en massa jag senare hade ångrat. Kom hem dagen efter, fortfarande irriterad men kändes en aning bättre. Jag hjälper mer än gärna till men vill då kunna ha framförhållning, med undantag för akuta lägen. Men ställer man till det helt på egen hand, jaa då vill jag inte ha ett skit med saken att göra. Ännu mindre att hela min dag och mina planer ska förstöras på grund av någon annans korkade beslut. Jag har varit klar och tydlig att jag inte är intresserad att ha det ansvaret, den är tamigfan inte mitt att ha. Punkt. 
 

 
Och så kom lördagen och min efterlängtade "bloggdejt". Direkt efter jobbet drog jag och möte tjejen bakom bloggen 'ExklusivaMoi'. Första gången jag hamnade där fångade hennes namn mitt intresse. Kändes som något jag hade kunnat kalla mig själv. Tycker ju att jag är bäst på att vara just jag, och är fullkomlig perfekt i min egen imperfektion. Och här fanns det en annan livsnjutare med en hel del gemensamma värderingar. Såklart som fan att jag bara kände att våra vägar måste korsas. Sagt och gjort så sågs vi igår.
 
I och med att hon till skillnad från mig knappt syns i hennes blogg så blev jag än mer nyfiken att se henne, tjejen bakom bloggen som stundvis ger mig skrattattacker. Ville verkligen höra hennes röst, uppleva hennes sätt att prata i verkligheten, för att i fortsättningen verkligen kunna få ut så mycket utav hennes inlägg. Tjejen jag mötte var intressant, vacker, klockren, tuff, intelligent, pratglad, omtänksam, otroligt snäll och så ödmjuk att det bara smittar av sig. 
 
Hon tog med mig till Strandbryggan där jag åt det godaste sushi jag någonsin (hitills) ätit. Jag har ju ätit en massa sushi på olika foodcourt och buffé restauranger och det går inte att jämföra.
Smaskigt värre. Jag bara åt på och tryckte i mig haha. Men väldigt mysigt att äta där och utsikten var ju verkligen inget att klaga på.
Maten sköljdes av med en alkoholfri mojito.
Efter den goda maten strosade vi runt lite. 
Jag fick förmånen att bekanta mig med en annan del av stan i form av en informationsrik guidetur, något jag är väldigt tacksam över för fick lära mig ett och annat.
Strax innan vi skildes åt, spenderade vi en stund i en bar inne på Kungliga Dramaten. Det var ett riktigt nice möte och ett jag mer än gärna gör om igen. Tack så hemskt mycket fina du för en fantastisk kväll med så mycket skratt. ^^