Travel ''i som, att åka tåg upp till Dalarna''. Work: att hinna jobba mellan studierna. Save: extra viktigt med ett sparande, eftersom man inte riktigt kan jobba på samma sätt. Dessutom har jag pluggat utan CSN, men den här terminen tar jag bidragsdelen. Repeat: det är så min vardag upprepas under den här perioden. Att plugga på 200%, jobba och samtidigt som man ska sköta hemmet och barnen, är inte så lätt men med lite struktur, disciplin, meditation (jätteviktigt) och ett jävla anamma, så går det faktiskt. Natten till alla hjärtans dag var det återigen dags att ta tåget till Leksand, inför den andra obligatoriska träffen. Så det är där jag spenderade min alla <3 dag. 
Gillar verkligen att man kan köpa gårdagens lunch från skolan, för endast 40 kr. Livnär mig på dessa matlådor under tiden jag bor där. 
Den här gången låg fokuset på det praktiska. Vi fick lära oss hur man spacklar, målar och borrar på rätt sätt. Mycket att komma ihåg.
Efter en ordentligt genomgång av skyltdockor, blev det dags för lite "shopping".
Vi fick välja en valfri docka och klä den. Dagen i ära fick dockan bära rött.
Därefter skulle vi jobba två och två. Det här fick vi från läraren.
Och det här valde vi att jobba med. Vi fick öva på hur man förbereder en skyltning på allra bästa sätt.  
Så här gjorde vi. Vi visste inte riktigt hur vi skulle göra med den extra tröjan. Den kunde vi heller inte plocka bort, eftersom den var en av huvudplaggen som vi fick jobba med. Under feedbacken, delade läraren med sig av hur vi skulle gjort istället. 
Och såklart priserna som absolut måste finnas med.
En titt på vad några andra hade gjort.
Jag fortsatte jobba/samarbeta med samma person och vi fick detta.
Så här blev resultatet efter en massa ändringar. Rätt så bra ändå.
Nu fick man jobba med en annan elev. Vi fick detta...
... och så här gjorde vi. Det kändes som om vi var deltagare på nåt Tv-program där det tävlas, då vi hade en tidsgräns att utföra uppdraget och alla sprang till höger och vänster för att hinna med att färdigställa allting innan tiden runnit ut.
Det här gjorde en annan duo, de fick ett par skor och lyckades skylta dem så fint.
Det här tyckte jag var så himla bra gjort med tanke på att de endast fick en lapp där det stod: vintage och secondhand. 
På min andra utbildning skrev jag prov förra veckan. Var hemma med en sjuk C och hann bara lusläsa några timmar innan provet. När jag såg frågorna visste jag att det var ingen match för mig - och givetvis firade jag med att luncha på "kockprogrammets restaurang". 
 
Imorgon går vi in i en ny månad och då är det nya tag som gäller. Jag har två prover att klara och en del inlämningsuppgifter att skriva. Sen passa på jobba innan det är dags att sticka igen. Månaden därefter lär bli tuff, med APL som avlöser varandra. Men jag är redo!