LOPPIevent hade en höststart event idag på Eric Ericsshallen som var fylld med tonvis med inspiration. En väldig trevlig och lyckad event. Då jag inte hann med första bussen jag skulle ta, blev jag en aning försenad. Och när jag väl anlände till centralen så hade jag lite svår att hitta till stället att jag helt enkelt tog en taxi dit. 
Min taxi anlände exakt 11:45 och eventet började kl 11. När jag kom in så hade Hugo Rosas precis pratat färdigt och Kristin Kaspersen steg upp på scenet och pratade bland annat om hennes nya gröna bok Good food. Boken gick att köpas på plats och få den signerad.
 Panduro var även på plats och pratade om pyssel, deras nyheter m.m
Kreativa Karin som driver en inspirationsfylld pysselblogg var hon även på plats och delade med sig av en hel del pysseltips och även om hennes kommande bok.
Silja Line tillsammans med Hanna Graaf pratar om deras kryssningar, deras club och vi fick även se deras reklamfilm med Hanna Graaf.
Modevisning med Nina Camioni (fd Johansson) där några bloggtjejer gick modevisning och sedan stod Nina och pratade om looken samt vart kläderna vart ifrån. På bilden kan ni se några utav lookerna. Själv fastnade jag extra för den svarta kappa.
 Det bjöds på god och nyttig tilltugg och drink….
Jag när jag provar en designad reflexväska från Smart in the dark.  Mer om detta märke och andra utställarna på mitt separata inlägg om just utställarna som var på plats. Och som ni ser så har jag fortfarande den gamla hårfärgen kvar, hann inte fixa håret. Gör det troligtvis på tisdag.
 Goodiebagen och dess innehåll. Gissa hur överlycklig N blev över muminväskan? Hehe ^^
Kataloger och broschyrer som jag samlade på mig hos utsällarna. Jag kommer imon skriva ett separat inlägg med bilder och info om utställarna som var på plats.