För någon vecka sedan blev jag ett år äldre. Och ooh vilken händelserik vecka jag fick. Onsdagen den veckan åkte N och jag på bio och såg filmen: "Avatar: The Way of Water" i 3D. Tycker det är härligt att 3D är tillbaka, sist jag såg en film i 3D var i december när L och jag såg filmen: "Black Panther: Wakanda Forever". Och vi reagerade också på hur länge sen det var biograferna visade en film i 3D.
 
Tillbaka till Avatar: riktigt bra film med grymma effekter. Man la inte alls märke till filmens längd, eftersom den verkligen fångar en. N som inte alls har sett den första delen, kunde ändå hänga med. På bilden ser ni skorna jag skrev om här. N som numera inte alls uppskattar att bli fotad, vill ändå hålla på flexa med sina skor på mina bilder. Knappt så jag får andas ens.. rätt så skojigt ändå.
På torsdagen var det dags för mig att göra min sista revidering för den här perioden. Hann med både L'Oréal, Maybelline, Essie, beställningar och returer. Så guld värd att butiken hade förberett returer. Det tog mig ca 10 timmar att slutföra uppdraget.
Efterbilden. Ett jäkla pysslande, men väldigt roligt. Det roligaste är ju ändå att hitta utgående produkter på diverse lågpriskedjor.
På fredagen: efter att ha droppat av C på förskolan körde jag raka vägen till Sophiahemmet där L kom och mötte upp mig. Efter besöket åkte vi till Heron City och åt en bit mat. Därefter åkte vi till mekonomen för att hämta bildelarna jag hade förbeställt. 
Efter mekonomen drog vi till bilverkstad där bilen fick nya bromsbelägg. Efter det åkte vi och kikade på området där jag fick ett erbjudande på lägenhet (med radhuskänsla) med en nästan omgående inflytt. De erbjöd ingen visning, bara några halvdåliga bilder och planritning som man fick gå efter. Sist jag tackade ja till ett sånt erbjudande så hamnade jag här. Så nej.. tackade nej. Inte en chans att jag återigen ska betala dubbla hyror och inte ens få se skiten. För de priserna kan man lika gärna köpa och efter att ha tagit tag i det, var jag under flera dagar bänkad på hemnet och till slut hittade jag en som jag blev väldigt nyfiken över. 
 
Lördagen: fick frukost i sängen av L som sjöng, C och N som skulle hjälpa honom sjunga hördes knappt haha. N skulle hänga med S och vi åkte och lämnade av C hemma hos min bror. Vi hade knappt åkt därifrån under 7 minuter när vi kolliderade med en annan bil. Minns att jag tänkte för mig själv: "någon har bråttom" och i nästa sekund bara flög min sidospegel. Det visade sig vara en hemtjänstpersonal, stackars säkert helt stressad. Men så typiskt att det ska hända en sån sak, en dag efter att bilen varit på verkstad. Man ba: ''Tack så mycket för den fina födelsedagspresenten.. NOT''. På fortsatt väg mot vår destination stannade vi och köpte silvertejp och tejpade fast den förstörda sidospegeln. Väl framme i väddö, hann vi på visningen av den fina etagelägenheten, därefter åkte vi runt i Norrtälje och besökte lite olika område och även nån tomt vi var intresserade av, tills vi såg området - mitt i ingenstans. L gillar ju sånt, men jag hade deppad sönder där. "Du ville ju bo på landet" fick han ur sig, haha not anymore, i alla fall inte sådär.
 
Efter att ha kört i flera timmar, anlände vi till dagens sista destination: Scandic Infra City i Upplands Väsby, med en magnifik grön oas.
Såklart åt vi middagen vid vattnet - så fint. Det blev även dags för lite allvarligt snack - diskuterade lägenheten fram och tillbaka, vi kom fram till att avgiften var alldeles för hög. Och ändå har jag inte släppt den helt och hållet. Den är då en budgetversion av mitt drömhus som är ute för 60 mille 🤑. Hmm nästan så jag undrar vilket icke livsviktiga kroppsorgan som kan ge mig 60 mille 😅🤣
Efter en härlig natt startade vi söndagen med en underbar hotellfrukost vid vattnet.
Därefter drog vi till Mall of Scandinavia där jag fick shoppa lite. Och givetvis knäppte jag en sån bild, har så många nu haha.
Vi avslutade dagen och födelsedagsfirande med bio - vi såg filmen: ''Dungeons & Dragons: Honor among thieves''.
En från förra veckan på praktiken/APL/LIA (kära barn har många namn). Just där, får man arbeta mycket fritt att det känns så där underbar utmanande - precis som jag gillar det. Det ska bli spännande att gå från merchandiser till visual merchandiser. Om knappt 1,5 månad är jag färdigt utbildad visual merchandiser /butiksledare och det ska firas med en underbar mini getaway.