Idag för exakt en vecka sedan hjälpte F mig att åka iväg och hämta hem 3 stycken byråer som jag fyndade på facebook marketplace. Inte riktigt den färgen jag ville ha men dom har smällt in ganska så bra ändå och jag får äntligen börja inreda färdigt i klädkammaren. Den varma söndagen avslutades med ett besök i kungens kurva med shopping på ikea och en bit mat inne på heron city.
I måndags påbörjade vi veckan tillsammans med C och barnen i rålis parklek. Vi var där tills det började regna lite. Alltså jag kan inte tro att jag faktiskt skulle njuta av en hel dag i en park med en massa gapande och skrikande ungar, but I did och kan till och med tänka mig göra om det haha. För att citera M som sa ungefär samma sak som F och J ofta säger: ''Alltså man ser att du verkligen var redo för denna unge, du är så tålmodig och kärleksfull med honom, en mer harmonisk mamma får man leta efter.'' Visserligen kan jag ibland känna mig irriterad på honom men jag verkligen älskar och njuter av att vara hemma med min härliga eldplutt.
Jag lyckades även få med hans fina långa ögonfransar på bild. Det är det första man kommenterar när man först får syn på honom, dom ramar in hans ögon så otrolig fin och han har en sån där härlig blick som nästan får mig att pussa sönder honom hehe.
 
Annars har vi inte gjort så mycket mer denna vecka, ja förutom middagsbjudningen i Nynäshamn. Jag vaknade förkyld idag och nyser hejvilt med en rinnande näsa, så ingen kul dag idag inte. Men nästa vecka får jag äntligen tillgång till en egen parkering wiiho!