Då jag ännu har tillgång till två lägenheter, fick S tillfälligt flytta in i den gamla eftersom N bodde kvar på grund av skolan. Inför julen skulle barnen givetvis få varsin paketkalender, yes, vår lilla tradition består. När det var dags för själva upplägget plockade jag fram min kreativa sida och fixade en ballongjulgran till N och lämnade några luckor. Tog med mig resten när jag haft vägarna förbi.
Julgranen i den nya lägenheten klädde C och jag. Måste erkänna att jag i år inte varit så noga med hans paketkalender - hade inte fixat 24 stycken. Nu i efterhand tror jag att han fått mer än så, med tanke på att det ledde till att han fick det mesta han ville ha i affärerna. 
 
Vi ''firade'' julen tillsammans med L. Dagen innan var vi på Ikea och käkade julbord, så på själva julafton fixade L något enkelt att äta. Då det råder sjukstuga deluxe, spenderades resten av dagen framför netflix som fått in en hel del intressanta titlar. På annandag jul åkte vi alla tre på en roadtrip ner till Småland där vi blev bjudna på god afrikansk mat och så en sväng till Ikea i Kalmar. Jag fick med mig några matlådor som jag har njutit av att äta dessa dagarna. Imorgon ska C åka till L och vara där fram till på måndag. Själv ska jag passa på att tömma och städa den gamla lägenheten, träffa några vänner och fira in det nya året tillsammans med N.