N och jag är i väg på vår årliga resa och befinner oss just nu i Side i Turkiet. Strax innan vi åkte till flygplatsen träffade vi F och tog med oss hans gamla bärbardator som legat i förrådet i ett par månader, då han köpte en ny. Tyvärr så funkar den inte riktigt som den ska, går typ inte att trycka på något. Försökte återställa hela skiten, utan framgång. Jag har med mig min trogna surface, men den gör inte mina bilder rättvisa. Så tänkte att jag helt enkelt får blogga när vi är hemma igen. Vi anlände väldigt sent i lördags att det mer eller mindre redan var söndag när vi väl kunde lägga oss. Än så länge har vi verkligen tagit tillvara på dessa två dagarna som gått. 
 
Denna äventyrslystna mor och dotter duo har tidigare idag varit med på ett riktigt häftigt äventyr. Nämligen parasailing, det var så häftigt, och vilken upplevelse att få beskåda havet från ovan, verkligen en enastående vy över hela stranden. Då och då kändes det som om hjärtat mitt skulle hoppa ut, där var verkligen N modig, det är mitt lilla lejon det. Fick även ägaren att ta bilder och filma med min telefon, så följarna på snap har fått sin dos. Dom hade även sin egen kameraman och en gopro kamera som fångade hela händelseförloppet, att jag bara var tvungen att köpa hela skiten - alla bilderna och filmen. Ser så fram emot att gå igenom dom.
 
Dagen bjöd även på ett annat äventyr. Jag skriver mer om resan och alla äventyr när vi återigen är hemma. Imon ska vi på vår första utflykt. För övrigt är jag väldigt sugen på hamam, det visade sig att det var mycket billigare att boka hemifrån. Ser dock ut att istället bli en brazilian blowout till lilla damen. Hennes hår har blivit så torrt, att det här blir en möjlighet att rädda hennes fina lockar. Hon har ett hårkvalitet jag diggar, så under tiden hon har behandlingen får hon missbruka min hemmagjorda hårkräm. Gjorde en ny speciellt till henne med välutvalda ingredienser. Vi får se om jag trots det väljer att ge oss en hamam upplevelse. Aja ska nu meditera och sova, haha ja jag fortsätter med mina iskalla duschar och att stiga upp kl 03:44 för att meditera... den nya jag don't do excuses.