30 augusti 2022

Med kärlekens blick

Allmänt

Lyckligt lottad är C som har världens bästa syster. 
Torsdagen den 18e fyllde N hela 12 år. När hon befann sig i skolan, klistrade C och jag vår födelsedagspresent på golvet i hennes sovrum. Billigaste presenten ever, men ack vilket fint budskap - vill liksom att hon dagligen påminns om det så fort hon kliver in där.
 
Jag planerade inget särskilt då hon inte alls ville firas. Dagen innan var S här och försökte ta reda på hur det kom sig. Men han fick exakt samma svar som hon gav mig. Hon var helt enkelt inte intresserad. Vi kom ändå överens om att vi senare den dagen åtminstone kunde få äta vår favorittårta - daimtårta. Men först hade jag ett par ärenden att bocka av. Vad bilen har gått varmt under sommaren..
 
Efter att ha gjort iordning presenten, fick C hänga med mig till Sophiahemmet, där jag varit lite av en stammis under sommaren. 
 
Därefter skulle C hänga med N och S, medan jag senare den kvällen skulle på valinformatörsutbildning. 4 timmar senare promenerade jag hem, där S och barnen hade lagat arabisk mat och dukat fint med en massvis av sockerbomb till godsaker. Det var den födelsedagen det, en annan som fyllt år är L. Har haft fullt upp att jag faktiskt inte firat honom i år, men en present fick han i alla fall. Det har varit en hel del med både jobb och plugg, så vi får se om jag väljer att fira honom senare eller bara hoppar över det i år.
Bandet mellan dessa två alltså <3