29 juni 2023

Tofta Strand

Resor Äventyr

Torsdag: Jag kände mig fortsatt utslagen och fick sovmorgon. När jag väl steg upp och var redo för dagens äventyr, var dessa två tillbaka från lite äventyr i området. Dagen innan, råkade vi ta en annan väg tillbaka till stugan. Då upptäckte vi att det fanns en djurpark i närheten. Vi tänkte att det skulle vara kul för C och bestämde oss för att vi, dagen efter, skulle ta med honom dit. 
Framme vid Gotlands djurpark. Djurparken låg väldigt nära stugan - knappt 8 minuter med bil.
Vi stod ett bra tag utanför och försökte övertala och förbereda C, men han kände inte riktigt för det och det kändes onödigt att betala för entrén, om han ändå inte ville vara där. Vi åkte ju dit för hans skull liksom. Då bestämde vi oss att åka vidare till Tofta strand.
Framme vid Tofta strand. Väldigt nära stugan - tänkte stugan hade ett väldigt bra läge.
Det var pappa som gällde under hela resan... så trött som jag kände mig, var jag nog ändå inte så rolig att hänga med, så lika bra det.
Bilden gör inte stället rättvisa... det är mycket, mycket finare i verkligheten. Man får en känsla av att befinna sig utomlands. Jag var väldigt nyfiken på Surflogiet som låg precis bredvid Tofta beach house. Så vi bestämde oss för att promenera dit.
Framme vid Surflogiet, där personalen var i full gång med att fixa inför premiärdagen, som skulle vara dagen efter. 
Hur vackra var inte dessa detaljer!?
Mannen i mitt liv =)
Vad jag diggade inredningen här. Hela stället gav mig hippie vibbar.
Ååh vi satte oss ner en stund och bara njöt av utsikten.
Ååh vilken oslagbar känsla att få gunga med den här utsikten. 
Så fort vi anlände till stugan gick jag och la mig. L lagade maten och det fick jag serverad i sängen.
Innan vi gick och la oss fick jag för mig att utcheckningen var kl 9 istället för kl 12. Då jäklar blev det fart på mig. Vi plockade undan, packade ner det mesta av våra saker och lastade det i bilen. Jag hade ju givetvis fel angående tiden, blicken L gav mig... haha.
 
Relaterade inlägg till resan: UtresanInnanför ringmurenBlå lagunen och Fårö,