Yes det blev en roadtrip trots allt! Efter att ha kommit hem från Polen i onsdags förra veckan, skulle N hänga med S. Och dagen efter (torsdagen) åkte C och jag och plockade upp L hos honom, han tog över ratten och vi satte kurs mot Norges huvudstad Oslo. 
Det blev en bensträckare i Kristinehamn som bjöd på smörgåstårta. Jag tog över ratten och fortsatte ända fram till slutdestinationen. 
Framme utanför dörren till radhuset som vi hyrde i Klemetsrud. Huset hyrdes via airbnb och hade zen som tema.
Hallen - jag  tyckte att huset såg bättre ut i verkligheten.
Det var en skön säng med stora fluffiga hotellkuddar.
Morgondimma på fredag morgon.
Härlig med en stol där för att njuta av utsikten. Det var dock alldeles för kallt för att göra det.
En kort promenad runt området innan vi tog bilen till....
....centrala Oslo där vi strosade runt en stund.
Därefter fortsatte vi i byn Vulkan.
Vi besökte mathallen där som bjöd på lite tilltugg. Är inte så förtjust i ost (förutom hushållsost lol) men det var helt okej.
En kort promenad, sedan drog vi hem till Klemetsrud - det tog ungefär 20 min att köra så det var ganska nära.
Ett stopp på matkedjan joker nära huset där vi köpte med oss ingredienser till middagen. Jag satte ihop en het kycklinggryta.
På lördag åkte vi till Aker Brygge... och vi tyckte att parkeringsrutorna var väldigt knepiga i parkeringshuset där, det verkade inte ha varit så genomtänkt. Jag tyckte att parkeringen där kostade en hel del - vi var där i 79 minuter och det blev 130 kr. Dagen innan var det 90 kr och 70 kr i timmen på områdena där vi parkerade. Tur att jag inte bokade den fina lägenheten inne i stan, eftersom värden varken kunde timpriset eller visste hur mycket det skulle kosta ungefär att ha den parkerad på gatan en hel dag. Där kom man undan! 
Trots kylan och mörkret som sakta men säkert tog över, så var det mysigt att strosa runt där. Och C sov ända tills vi återvände hem.
Jag såg den hajpade hotellet The thief, ännu roligare när området heter Tjuvholmen, haha säkert därför hotellet heter så.
Tyckte det var kul att fågeln valde att stå där precis när jag höll på ta bilden, den ville posera för mig kändes det som hehe 
 
Efter att ha strosat runt där, körde vi hem med ett stopp på joker. Jag lagade samma rätt och hade i lite curry för att variera lite. Vi gjorde inte så mycket, men jag tyckte det var mysigt att bara få vara och umgås tillsammans. Det händer inte så ofta, tyvärr.
Dagen efter körde vi tillbaka till Sverige med ett stopp på både ikea i Karlstad och Västerås.
Enna

Så kul med roadtrip! Och vilken härlig vistelse ni hade <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress