Hello you! Ah äntligen har jag kunnat gå igenom bilderna och har nu tid att blogga lite. I torsdags var vi bjudna av Erwik Communication på premiären av Ronja Rövardotter på Mälarhöjdens friluftsteater. Vi blev tyvärr väldigt sena den dagen, SL krånglade så istället för den bussen som stannar i Fittja där vi skulle hämta M, så tog vi en som åkte raka vägen till Liljeholmen och därifrån vände vi till Fittja för att hämta M sen vända tillbaka till Bredäng (något vi åkte förbi på väg mot Fittja) och så skulle vi hitta till själva stället, haha det är liksom typiskt. Trots förseningen så hann vi se en hel del innan föreställningen tog slut. Barnen tyckte verkligen om den, och jag med för den delen. Tror dock den är ännu roligare att uppleva om man vuxit upp med Ronja, det blir liksom en helt annan upplevelse med en oslagbar nostalgikänsla.
 M och N som var ovanligt koncentrerad i föreställningen.
Lite ”naket” blev det också, gick väldigt snabbt men min kamera hann fånga det hehehe
 
 Gillade låten dom sjöng och dansade till mot slutet. Undrar vad den hette? Hmm…
Lite game of thrones stil på den här stolen. Fann den jävlig läcker och försökte få ungarna att sitta på den men dom vägrade och var mer intresserad av att träffa och prata med skådespelarna.
Här tillsammans med tjejen som spelade Ronja. Tjejerna hade verkligen sett fram emot att träffa henne så de blev jätteglada.