Häromveckan efter att ha hängt på bloggen frågade P hur mycket den där Mima Xari vagnen kostar, varpå jag svarade att den guldiga färgen låg strax under 15 lax och med tillbehör kan det bli upp till 18 och lägger man till babyskyddet blir det lätt över 21 lax. Ville jag ha vagnen så kunde jag räkna med att få halva kostnaden betald. Alltså jag är ju inställd på att göra denna resa på egen hand, och så länge jag är i harmoni med mitt inre, vet jag att jag inte alls är ensam, det är liksom det enda jag behöver. Men den kärlek och stöd jag får från min omgivning är helt sjukt, känner mig så bortskämd att jag blir helt ordlös. Jag säger då det 20 20 livet är fantastiskt underbart! Jag fortsatte ändå att titta runt och när jag hittade Junama Diamond blev det game over. Där och då visste jag att jag äntligen hittat drömvagnen som min efterlängtade eldplutt ska rulla i. Vill dock även att räcket/benen (stavning?) ska vara guldiga.
Såhär menar jag. Lite konstigt att den varianten endast finns på tvillingvagnen och då har dom massor av färgkombinationer. Har googlat mig gul och blå och hittade varianten jag är intresserad av endast i roséguld. Har dock mailat affären där jag vill beställa om det går att skräddarsy vagnen vid leveransen - alltså att dom byter ut delarna. Inte fått svar än, men tycker nog att det borde gå.
Tex att dom kombinerar ''benen'' från den vänstra ovan och den svart/guldiga liggdelen från första bilden. Går det inte så kommer valet att stå mellan dessa två ovanför. Den vita är ju läcker den med men funderar hur mycket jag kommer behöva tvätta sittdelen, för den var helt vit och ungen lär ju spilla och ha sig. Jag hoppas verkligen att affären är villig att låta mig skräddarsy vagnen. 
Ååh jag är så glad över att ha hittat denna vagn, och både längtar och ser fram emot att se min lilla eldplutt rulla i den.