Hello you! Alltså jag har försökt att blogga i ett par timmar nu men blogg.se krånglar så mycket. Helt otroligt att jag inte fått damp än. Sist jag bloggade var i torsdags och jag skulle precis dra till boxningen på gymmet. Alltså jag tar tillbaka det jag skrev innan, om "träningsvärk deluxe" ... killen jag bildade team med dödade mig, sen att jag själv gick bananas och gav järnet, samt att jag efter boxningen tränande ytterligare - damn!! Numera är allt vad trötthet och stress heter, ett minne blott. Känner mig inte trött längre, däremot lite smått seg ibland. Och precis sådär kändes det i fredags, kände mig fett seg och sov rätt länge. När jag sedan skulle upp, alltså där snacka vi om träningsvärk DELUXE, åh mina lår smärtade för varje steg jag tog. Men bestämde mig, att inte ens det skulle stoppa mig. Sagt och gjort var jag tillbaka på gymmet och gav allt jag hade kvar. Därefter åkte jag iväg för att både hämta ut ett paket och handla hem lite mat, hämta N i skolan och vi åkte vidare hemma hos M för att hämta lilla M.

Medan tjejerna lekte, fixade jag iordning lite käk. Tog även fram råsaftcentrifugen och gjorde egen saft utav morötter och apelsiner - mumsigt värre. Alla njöt av den.
Lördagen tog jag med mig ungarna på bio och såg den senaste nyheten från 'Hotell transylvanien'.
Efter filmen blev det matdags - lammfärsspet för min del...
... och McDonalds för dom små damerna. Passade även på att testa deras sötpotatis pommes frites - inte illa.
Efter bion och middagen lämnade jag av ungarna hos M och drog vidare in till stan där jag mötte upp S och hennes kompis F. Vi började med lite fika för att därefter dra mot söder och hade en 'girls night out'. Kvällen bjöd på en massa skratt, att jag glömde bort min träningsvärk. Strax efter 21 tiden tackade jag för mig och åkte tillbaka till M för att hämta tjejerna och åka hem med dom.
Idag hade vi en typiskt söndag - det var en väldigt lugn dag. Tog en jävligt lång sovmorgon. Tjejerna fick leka en hel del. De fick lite dessert i form av "fruktsallad" med gräddglass. Hjälpte N med läxorna, vi tittade på film sen kom S och hämtade N. Jag åkte och lämnade M tillbaka hem, sen blev det raka vägen till gymmet. Kom nu hem för ett par timmar sen. Hunnit med att meditera och prata i tel med S, men ska nu avrunda dagen. Imon väntar jobb från kl 7-21, tänkte att jag efter det skulle dra till gymmet.
 
Men vi får se. Det får bli målet att uppfylla imon. Åh alltså jag är så stolt över mig själv. Älskar belöningar, så har gett mig själv två par nya träningsskor och en upplevelse som jag varit nyfiken på. Woop woop. Här uträttar man stordåd, HAHA!!