Nu måste jag nog ändå slagit rekord på att leverera dålig uppdatering, eller? Tänk att det kan ta så lång tid, att ta tag i att skriva färdigt ett inlägg - höjden av lathet eller bara brist på tid och inspiration? Det har ju trots allt hänt en hel del, så händelser att skriva om, är det ju ingen brist på. Finns ju en hel del material från min tid som VM-student som bara väntar på att få komma upp.
 
Så vad är det som har gjort att det har dröjt så länge?! Ja..ni!! Brist på tid it is... numera känns det som om jag jagar timmar - det känns som om jag hade behövt 2-3 extra timmar, utöver de 24 timmar jag redan har till mitt förfogande. Ändå känns det som om jag på senaste inte gjort annat än att ta det riktigt lugnt. Hmm... livet ändå... så klurigt det där. Den största uppdateringen om det som hänt i mitt liv är väl att, jag plussade fredagen vi kom hem från Gotland. Det som senare såg ut att vara en tvillinggraviditet och fick mig att säga upp mig som merchandiser, slutade ändå med en enlinggraviditet. Jag har nu ultraljud var fjärde vecka, så vi har verkligen fått se det lilla livet och allting ser bra ut. Och yees, det ska bli en Saga. Precis som jag önskade mig (minus stjärntecknet - ingen eld här inte).
 
Tänk att mannen i mitt liv, min lilla lilla älskling ska bli storebror!!
Två ska bli tre 🥳
"Klassens artist" N som högpresterar i skolan. Vi har nu en deal att hon får en resa till Japan, om hon får A i alla ämnen som slutbetyg. Är det inte lite smått kul att man bland alla dessa A hittar ett F? Haha jag tycker det i alla fall. Det är simningen som ställde till det.
Jag kom in på Turismprogrammet med möjlighet att ta dubbla kandidatexamen, bland annat i företagsekonomi. Något som hade passat mig bättre, men tackade nej till platsen, då utbildningen var platsbunden. Nu här i augusti påbörjade jag utbildningen till redovisningsekonom och har hittills hunnit läsa två kurser och påbörjade en tredje. Så tacksam att skolan erbjuder ''flex'', så man själv kan bestämma om man ska närvara i klassrummet eller live på distans. Hitills har jag varit i klassrummet vid två tillfällen.
Jag har känt mig så trött under sommaren, att vi i princip inte gjort ett enda skit. Förutom att hänga på Leo's och Torekällberget med L, var väl lådbilslandet i Nykvarn det enda C varit iväg på. Till N's totala besvikelse blev det heller ingen utlandsresa.
N blev hela 13 år gammal. Eftersom hon numera inte alls vill firas med en fest och liknande, blev det att njuta av buffé. Däremot ville hon ha en shoppingrunda, så S och jag gick ihop och gav henne en klumpsumma att shoppa loss för i Skärholmen centrum.
En liten åktur innan N fick ha sin shoppingrunda.
 
Två dagar senare fyllde L år, och inte heller i år orkade jag fira honom, han fick heller ingen present, men vi åt en bit mat på Heron.
Några sväng på den prisvärda elevrestaurangen blev det. Fram till december pluggar jag 175% (100% på yrkeshögskola, 50% på komvux och 25% på folkhögskolan) därefter blir det enbart på 100% och det ser jag så fram emot. Blev lite för mycket känner jag.
 
En annan nyhet är att vi håller på att flytta. Minns ni den nya stadsdelen där jag fick ett lägenhetserbjudande på en nyproduktion men tackade nej? Jag ångrade givetvis mig och när jag fick en ny chans så tog jag den. Det kanske var lika bra att jag tackade nej förut, för det gjordes några förbättringar med planritningen - bland annat ett större badrum med både tvättmaskin och torktumlaren istället för kombimaskin, och tre extra skåp i lägenheten. Så jag har haft tillgång till två lägenheter ett tag nu och det innebär dubbla hyror i hela tre månader. Men jag har enbart fokuserat på den positiva aspekten, att det i mitt tillstånd är skönt att kunna få flytta i lugn och ro.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress