Bjuder på några favoritbilder från april och maj. Först ut är en härlig bild på mina killar. Jag hade fått ett lägenhetserbjudande på den nya stadsdelen Bro Mälarstad, i Bro. Fastigheten beräknades vara färdigbyggt nån gång nästa månad. Vi tog en sväng dit för att bekanta oss lite med området, väl där hände något som fick mig att ändra mig, så tackade nej. L fick "äran" att göra det, ifall att jag skulle komma att ångra mig så jag "kunde skylla" på honom haha. Jag önskade att jag fick lite mer tid på mig att svara, men men...
Efter att ha strosat i den nya stadsdelen, droppade vi av L på jobbet och fortsatte vidare mot kungens kurva - där hittade vi en restaurang med en god buffé för endast 135 kr. Så god, att jag tog med mig L dit förra veckan och svängde själv förbi där igår. 
En bild på en trött moi tagen på min praktikplats. Ett inlägg med några bilder av det jag gjort där, kommer lite längre fram. Mot slutet kände jag mig så trött, antagligen för att C krånglade med sömnen och jag gick och la mig sent och skulle upp tidigt. L var dock helt övertygad om att jag äntligen blev på smällen (han hade tydligen en stark känsla) men tihii fick vi. Men ååh så himla ompysslad och bortskämd jag blev. Jag la upp en story på min uppblåsta mage, fick en massa gratis och ba: tack, tack, tack... haha herregud!!
Jag gjorde i ordning en sovplats till C i vardagsrummet, och hade tänkt skaffa en industrivägg för att få en sovrumskänsla.
Det kändes dock inte riktigt bra där, så inredde om sovrummet där han nu har sin växasäng. Ni ser, spjälsängen är så redo 🥳
Första maj var jag ledig från praktiken och valde att ta en sväng till centrum med ungarna.
Dagen bjöd på lite shopping och rejäla portioner hos Eat by J. 
Bussresan hem <3
Jag var uppe i Leksand och hade ett så fint väder hela vistelsen. 
Vi hade en övning där alla fick klistra en papperstallrik på ryggen, och så gick alla runt och skrev en positiv egenskap hos alla. Tyckte det var intressant att mina kurskamrater faktiskt prickade rätt, för det är egenskaper som är sååå jag. Tålmodig däremot var något helt nytt, förvisso en egenskap som jag, de senaste åren strävat efter. Så jag ser det som ett kvitto på att jag faktiskt är där.
Något jag verkligen lär komma att sakna lite extra är skolans mat - det serveras alltid så himla god mat där.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress