Innan jag delger er tipset som detta inlägg kommer att handla om, vill jag börja med att säga att syrran min är trygg och i säkerhet nu och verkar efter omständigheterna må bra. Hon kände inte för att lära sig ännu ett språk och valde därför att åka till Frankrike, där vi har en hel del släkt. Mina tankar går till dem som fortfarande befinner sig i mardrömmen och förhoppningsvis är eländet över snart.
Jag tänkte tipsa om att återbruka redan uppblåsta ballonger. Här har jag återanvänt ballongerna som jag använde på alla <3 dags dekoration. Vardagsrummet fick sig ett ordentligt lyft. Tänk vad man kan frambringa med så enkla medel - och jag fullkomligt älskar det. Det där funkar även till en festdekoration - fyll med fler ballonger, en drös med vita blåregn och varför inte rosor i valfri färg.
Jag satte fast ballongerna på denna bröllopsbåge. Den är jättestor hela  2 m x 2 m. Och det bästa är att jag även hyr ut den.
Jag har även en rund som är lika stor , 2 m i diamanter - även den går att hyra om man känner för att greja själv, annars hjälper jag gärna till med dekorationen. Det är så mycket skoj på gång, att jag ser så fram emot att både frigöra och utmana min kreativitet.
 
På tal om ballonger, vill ni veta en rolig grej?! Jag tog inte bort ballongerna som jag använde till C's födelsedag. Utan jag lät dem ramla av sig själva, och nu är det endast en kvar - alltså hundra år efter så vägrar den ramla av. Det tog i och för sig också lång tid för dem andra att ramla av, men denna har stått ensam i snart två veckor, om inte längre. Ler alltid för mig själv när jag tittar på den haha.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress