Sedan den tänkta turen ner till Småland uteblev, har jag verkligen varit sugen på att komma bort och få bo på hotell. Först tänkte jag mig ge oss en kort weekend till värmen. Men för nån vecka sedan hade L och jag möjligheten att få umgås helt själva i ett par timmar. Och jag kände att jag ville ha mer av det. Så vad gör man när man vill ta in på hotell och spendera tid på tu man hand med sin kärlek?
Jo.. man tar hem ''hotellet'' och passar på att få umgås när ungen är på förskolan.
Haha det här ska föreställa L och jag (=
Det var tanken att vi skulle haft några timmar för oss själva, men tiihii fick jag. Fick hämta ungen från förskolan som verkade må hur bra som helst haha. Men så grymt bra jag är, hann jag ändå fixa allting som jag hade tänkt och känner mig ändå nöjd med dagen.
 
Att dekorera, styla eller bara att pyssla i allmänhet är för mig som balsam för själen. Det tar en hel del tid, men ack så rogivande. Skulle jag fixat det här till en kund, så hade jag bett om cirka 3 timmar, men hade troligtvis blivit klart inom 2 timmar. Jag hade förberett så mycket som möjligt hemma, som till exempel: svanarna, frågat hur pass långt ner snören skulle hänga och fixat klart det, och helst även ta med några ballonger uppblåsta om transportmedlet möjliggör det. Totalt hade jag 55 ballonger =)
 
Åh älsklingen, jag blev positivt överraskad över den röda kasse med ett hjärta på - det hade varit typisk honom att lägga det i en random påse. Så pluspoäng där, nån lär sig haha! Bara för det ska jag anstränga mig extra för att hålla blomman vid liv. Tack! <3
Från mig och C till N för att hon är världens bästa syster. Trots en trotsig C som vägrade sova, så blev det en bra och fin dag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress