Mellan stormar har L och jag alltid haft perioder då vi är fastklistrade vid varandra, nog på grund av det starka bandet oss emellan. Men att vi skulle komma att knyta an till varandra och känslomässigt komma ännu närmare varandra än någonsin, är årets största överraskning. Inte ens i mina vildaste fantasier trodde jag det var möjligt, att jag och denna knäppis skulle kommunicera på det sättet jag alltid önskat.  Man skulle kunna tro att vi just träffats och han är nyförälskad. Jag känner mig stundvis avgudad, han älskar mig sååå mycket och verkar vara mån om mig på ett sätt som skrämmer mig ibland. Eller ja inte ordagrant, det är mest att det plockar fram en försvarsmekanism inom mig med tanke på att han faktiskt sårat mig djupt. Och då har jag svårt att slappna av, jag plockar fram min mur och stänger ute honom. Dock inser jag snabbt att det inte behövs, inte med den sorts kommunikation som vi idag har.
 
Och nånstans känner jag att han insett vad allt det där haft för inverkan på mig, vi har ju pratat ut om allt som hänt, där både har fått berätta sina upplevelser. Och när han inte längre lyssnar för att svara, men för att förstå och försöka se det ur min synvinkel, så har det blivit en sån gamechanger för relationen. Han verkar gett sig fan på att få det att funka och är så kärleksfull och fin mot mig, att jag ibland kan känna mig som en otacksam ragata när jag låter rädslan för att återigen bli sårad krypa fram. Jag har då aldrig tidigare upplevt honom på det sättet, så hängiven, närvarande och vår känslomässiga intimitet ska vi inte ens prata om - han bokstavligen kväver mig med kärlek, så kan ibland undra... vad är haken?! Ibland skojar jag till det och frågar, är du full eller?! Jag vet inte om det beror på att jag själv inte dricker alkohol, men jag har då aldrig sett honom inta alkohol under dem 5 åren jag nu känt honom😅
Då jag gått i tankar att eventuellt återigen börja göra paketkalender till honom, kände jag att dessa kärlekspiller var ett mycket bättre alternativ. Så min julklapp till honom blev därför kärlek på recept, nån slags kärleksförklaring och bekräftelse på att jag visst ser alla ansträngningar och uppskattar dem. Det är så pass många piller att det är som om han tar igen för dem 3 åren han inte fick.
Jag köpte två burkar och tänkte även göra till N. Det fanns 99 i den ena burken och 98 i den andra. Jag valde att ta en ifrån den ena och lägga till den andra. På så sätt får L 100 st och N 97 st. Hon såg några i min säng och undrade vad det var för något, svarade att: det är min julklapp till L, att han ska få läsa små kärleksfulla meddelande i ett par månader. Ååh vad fint, såna tänker jag köpa till mig själv senare, sa hon. Gör du så, svarade jag. Hon lär bli överlycklig när jag vid årsskiftet ger henne en sån burk med en massa peppande ord, råd och kärleksförklaring från både mig och C - ja självklart ska han med få hylla henne, så som hon älskar honom.
Några av pillerna och dess innehåll. Det här med egenskaper som man uppskattar hos den andra, har han ju redan läst tidigare. Nu låg fokuset på mina känslor - vad jag känner för honom, för oss som par, jag älskar ju trots allt honom väldigt mycket. Även lite saker som jag vill göra för honom där han får bestämma tex dag, tänkvärda citat, samt lite ''dirty talk'' ... innehåller en del piller.
Det var en jäkla pysslande med att öppna, skriva, och stänga igen hela 100 stycken. Jag tycker ju om att pyssla, såå... 
Jag la in ett recept när jag slog in det och fick titulera mig doktor. Det är ju trots allt kärlek på recept.
Hehe så kallar jag honom, Limpan min limpa <3
 
Igår åkte jag iväg på en 2 timmars workshop och han erbjöd sig att vara med C och kom några timmar tidigare så att vi skulle hinna umgås lite. Han valde att få sin julklapp just då och öppnade ett kärlekspiller där det stod: du och jag är både halvan av en hel knäppis. Han skrattade instämmande. Ja han lär komma att le och brista ut i skratt ett par gånger under dem kommande månaderna. Idag fick jag dagens som ett sms, det fick mig att le och sakna honom. Nu ser jag extra fram emot vår nästa helg och längtar en smula...
Netti Starby

Åh vilken fin kärleksförklaring med kärlekspiller. Så perfekt julklapp det blir till din käraste. Kramis <3

lisa

Vilken rolig idé, Kärlek på recept. Förstår dock att det var ett väldigt pysslande. Ha en fin helg <3

Magdalena

Men åh så fin gest av dig, detta är verkligen en så fin present att ge bort!!

Åke

Så fint med kärlek på recept. Vilket jobb du lagt ned.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress