Den 5 november bjöd Erwik Communication in till ett exklusivt pressevent med hälsoprofilen Tanja Dyreband som lanserade sin bok 'Skratt & Pausa' ... Jag hade jobbat kväll dagen innan, var uppe sent med S som sov över, så behövde stiga upp tidigt och hann inte med min morgonmeditation. Var rätt trött den morgonen när jag väl anlände på hotel Kungsträdgården där eventet hölls. Men det var såå värt det, jag kom dit trött och gick därifrån pigg med en underbar inre lugn, det där var verkligen min typ av event. Det började med att Tanja berättade lite om sig själv, hur något så enkelt som att skratta räddade hennes liv från utbrändhet och stroke och arbetet och tanken bakom hennes inspirerade bok. Det var något hon sa om hjärtat som fångade mitt intresse, fann det roligt då jag just nu började med en ny meditationsmetod som harmoniserar hjärnan och hjärtat. Och just det faktum att hjärnan inte riktigt kan skilja på fantasi och verklighet. Ni kan inte förstå hur fantatiskt underbart det var att höra allt det där, kände mig hemma. Folk tycker ju jag är galen som mediterar upp till 5 gånger om dagen. Men jag brukar bara le för mig själv då det är dom som missar den friheten och inre friden det ger en att vända sig inåt. Så hennes uppmaningar till minipauser i vardagen är typ som mina meditationspauser. 
Efter introduktionen och pratstunden så var det dags för skrattyoga med en hel del enkla övningar. Det var en stund full av skratt, extra kul att komma på sig själv skratta på riktigt mitt i låtsas skrattet. Som sagt hjärnan kan inte skilja mellan verklighet och fantasi.
Efter den härliga skrattyoga bjöds det på hälsosam frukost.
Man fick även en stund med Tanja och hennes bok. Jag fick den signerad med tösens namn, hon får den av mig som lucka nr 11 på årets paketkalender. Jag avundas N (och mina framtida barn) som får ta del av denna så ovärderlig information i så pass tidig ålder.
Med mig hem fick jag förutom hennes signerade bok, en liten mumsig goodiebag som jag delade med S.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress