Har nu stirrat på denna bild i över en kvart. Jag kan inte med enbart ord beskriva hur stolt jag är över denna fantastisk underbara själ till människa. Sedan oktober förra året har jag jobbat hårt med mitt inre, så pass att jag behövde bli någon annan (en nobody) genom att återfödas. Med mig har det ju hänt massor sedan dess, mest inåt och det är så roligt att bevittna att saker och ting nu ordentligt börjat ske utåt. Jag har ett tag nu haft en tydlig bild på hur jag härnäst vill leva mitt liv och hur jag vill att min vardag ska se ut. Att nu verkligen både känna men framförallt se att jag är väldigt nära, det är en obeskrivlig känsla. Numera är jag alltid förväntansfull över att starta mina dagar, känner mig alltid nyfiken på vad just den dagen har att erbjuda mig i form av möjligheter och lärdomar. 
I fredags var L och jag och lämnade några av mina tavlor inför vernissagen och igår var jag där en sväng.
Det var en nästintill mäktigt känsla att stå där framför mina tavlor. Den till vänster är den jag skriver om här.
Därefter åkte jag och hämtade N i skolan, vi hängde en stund i centrum där vi käkade glass och köpte nya plagg till henne. 
 
Och alldeles strax ska jag åka iväg och besöka bröllopslokalen igen då jag håller på att skissa bordsplaceringen. Träffade ju bruden i tisdags och det gick asbra, till och med mycket bättre än vad både förväntade sig, så designen är nu färdigt. Men istället för 200 st gäster som jag trodde så blir det tydligen 350 st, haha jag ba: f*uck me! Men det här grejar jag, just bring it on!
Netti Starby

Vad härligt att du känner så och jättebra att du har jobbat med ditt inre. Det är jätte viktigt och du är grym. Heja dig! <3 Kramis

Ullie

så fin du är . ja krävs mycket om man ska kunna göra nystart dukiga dej
ja de där små måste ha nyt hela tideen så som de växer

ha en fin torsdag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress