Jag som mer eller mindre lever efter devisen ''Det finns alltid en anledning att fira'' har känt mig så trött och nedstämd att jag hittils inte alls firat något i år. Lyckligtvis är sommaren här och även om man också kan bli väldigt trött av värmen, så brukar man känna sig glad och vara mestadels på bra humör. Sist jag firade något var mot slutet av november när C fyllde år. Jag var så förberedd och hade under året köpt en hel del till detta kalas och temat passade så bra, eftersom att han under den perioden var så inne i dinausarier. 
När det väl var dags hade jag så mycket på gång samtidigt att jag helt enkelt fick dra ner på ambitionsnivån. Och resultatet har ni här, helt klart godtagbart för temat. Julmust ch pepparkakor fick stå för julkänslan, då jag som ni vet associerar hans födelsedag med julen.
L fick en massa lovord för hans pannkakor.
Då hans dag inträffade på en måndag, firade vi honom i förskott under helgen. Som vanligt fick han riktigt avancerade presenter från både P och S. Från mig och L fick han en massa olika dinausarier i olika storlekar. Det blev även några swish från de övriga gäster.
Fredagen var hans sista dag på den förskolan. Han firades och jag hade gjort i ordning julklappar som han fick dela ut till hans kamrater. Presentasken innehöll: en liten dinausarie, en dinausarie armband, samt en liten kartong med åtta olika målarpennor. 
Födelsedagsbarnet dagen då han firades i förskott på förskolan och tog farväl av hans dåvarande skolkamrater. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress