Hello you!! Sedan mitt senaste inlägg har det varit full rulle. Jag har hunnit med allt det jag skrev om sist - alla inlämningsuppgifterna och de två proverna (fick betyget C på både kurserna) och även hunnit resa till Leksand. Den här gången skyltade vi en hel del, både på ''bord'' och ''fönster'', men även bildbehandling, planogram och schemaläggning är några av sakerna som stod på schemat den veckan. Som vanligt var det väldigt lärorikt. Nästa vecka ska jag få göra ett schema - och då ska jag utgå från att jag är en butikschef med en viss antal anställda och omsättning. Det är så mycket att ta hänsyn till, så jag ser verkligen fram emot feedbacken.
 
Jag kom hem från Leksand i fredags på kvällen. Som vanligt plockade L och C upp mig på stationen och jag droppade av L hemma hos honom, därefter drog C och jag hem. Lördagen var en chill dag där jag verkligen såg till att bara vila och umgås med barnen.
 
Jag kom på att det var ett bra tag sedan jag och barnen gjorde något tillsammans. Så i söndags var vi ute en sväng. Första stoppet var i Skärholmen centrum där C fick ''köra'' tunnelbanan och N var inne på JD och fastnade för ''Nike AIR Force 1'' - det var f*n det dyraste jag någonsin köpt i sko-väg. Tyckte inte ens de såg så speciella ut, men en överlycklig tös fick jag och det är väl det viktigaste (?). 
Vi lämnade Skärholmen och åkte vidare till Ikea i kungens kurva. Därinne strosade vi runt, åt god mat och köpte med oss ett par saker.
Ååh jag verkligen födde min överman och jag fullständigt älskar det - vårt älskade lilla busfrö!
 
Det var den söndagen det! Kändes väldigt skönt att bara strosa runt, äta god mat och shoppa lite smått och gott. Nu är det jobb och plugg som gäller för hela slanten, och alldeles snart är det även dags för APL/LIA. Och Gud vad jag längtar efter att få bocka av det!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress