20 maj 2022

My sonshine

Allmänt

Idag är det exakt en vecka sedan C fick hänga med mig och dekorera inför en 'gender reveal'. Visserligen är jag väl medveten om vilken väluppfostrad son jag har, men ååh så stolt han gjorde mig. Han lär definitivt komma att hänga med flera gånger på liknande uppdrag. Min fantastiska intelligenta son med både en vilja och styrka av stål, vars utveckling väcker stor beundran hos oss alla.
För ett par månader sedan fick han rocka sin allra första 'man bun'. Nu när håret är längre, kanske vi ska ge det ett till försök.
 
Jag hoppas innerligt att tröjan han har på bilden, fortfarande ska passa honom på hans 2-årsdag, då årets födelsedagstema är 'two the moon'. Det stod mellan: 'two fast', 'two the moon' och 'two sweet'. L som fick äran att välja, valde 'two the moon'. Med tanke på all snack om 'gamestop to the moon' och alla interna skämt om det, så blev jag inte alls förvånad över att han ville ha just det tema.
Även om det inte blir 'two fast' tema som jag hade velat, har han ändå fått åka "fort" vid flera tillfällen - det är lite av deras grej.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress