Ååh alltså med tanke på allt jag skrivit om min inre resa, måste jag bara dela med mig av det här. Så första gången jag klev in på en av mina arbetsplatser förälskade jag mig i en förvaringsmöbel, som visade sig vara från Ikea. En kväll fick jag för mig att spana in den på deras hemsida, och just då kände jag inte riktigt för att lägga ca 2600 kr på den. Genast kände jag en stark känsla av att spana efter den på 'marketplace'. Och vad ser jag? En annons där exakt samma byrå ges bort. På bilden att döma såg den helt ny ut och det hade gått ca 22 min sedan den las ut. Skrev till människan och givetvis var det många som hade hört av sig, och ändå valde han mig. Efter jobbet åkte jag hem till honom för att hämta den. Jag var lite osäkert om byrån skulle få plats i bilen, och visst gjorde den det och den var helt ny. Jag fick med mig allt som de inte hann sätta dit. Förutom att han och sin partner höll på att flytta så tror jag att de gav upp när de skulle sätta ihop den, och jag som älskar att sätta ihop saker fixade den på två röda. Och tydligen var det bara början.
 
I början av maj ''sände'' jag mina intentioner om en lön på 50 tusen i månaden. Totalt hade jag jobbat 152 timmar i april och gissa hur mycket jag fick ut totalt från olika håll?! 49500 kr. Ca 7200 kr av dessa kom från ett ställe jag inte ens hade en tanke på, för hade ringt banken då jag ville veta varifrån den ''lönen'' kom ifrån. I väntan på svaret från banken höll L och jag på att gissa ihjäl oss haha. Som om det inte var nog fick jag i början av veckan in några tusen, för att jag enligt beräkningarna i efterhand tydligen fick ut för lite förra året och det där var mellanskillnaden som landade på kontot. Och så vann jag också på eurojackpot, visserligen en fis i rymden med tanke på vilka summor man kan vinna. Bättre lycka nästa gång, men adrenalinpåslaget jag fick var inte att leka med... shiit!!
 
Alltså det är så mycket jag hade velat dela med mig, det är dock inte lätt att förklara sånt för andra som inte är insatta i det här. Till och med L som tycker att det här med universum och attraktionslagen är hokus pokus kan inte förneka allt som händer - han bevittnar ju det med sina egna ögon. Jag är ständigt på härligt humör och går runt med mina coola ljusa brillor, dansar och ler som en idiot när jag lyssnar sönder på låten 'bokoko'. Har den som ringsignal, och hinner oftas inte svara för jag börjar alltid dansa när det ringer haha.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress