11 december 2022

Two The Moon

Kreativa Hörna

Min blogg låg nere för ett par dagar sedan, jag hade inte hunnit peka om domänen till blogg.ses nya servrar. Men nu är det gjort och allt funkar precis som vanligt igen, inte för att jag ens uppdaterar dagligen men ni är ju ändå en del som fortfarande kikar in, så.  
 
Det är den tredje advent idag och för exakt två veckor sedan fyllde C hela två år. Alltså helt ofattbart att det redan gått två år, han är så fantastisk den ungen att det stundvis är svårt för mig att förstå att han är "min". Nästan så man vill ha ett helt fotbollslag ju!
 
Födelsedagen föll på den första advent och jag valde att bjuda på lite glöggmingel/julfika. Jag har börjat associera hans födelsedag med julen. Och temat blev som ni vet "Two The Moon". Den söndagen anlände jag hem strax innan kl 11. Jag hade jobbat natt och svängt förbi willys på vägen hem. Strax efter att jag klev in i lägenheten började L och jag med att fixa och dona. Det blev lite stressigt där men jag blev så nöjd med dekorationen jag hann sätta ihop. Hur läckert blev inte det ballongarragemanget! 🥰
 
"Mångubbar" har precis landat på planeten "Saffranskaka".
Födelsetårtorna som ska föreställa två planeter är sockerkakor med chokladmousse och några ätbara pärlor på.
Man ska då aldrig underskatta vikten av detaljer!
Alltså det är som att ha fått en ny unge - han gick från en stor bebis de flesta mistar för en flicka till en liten stilig pojke.
Och bara några veckor innan, vilken skillnad!! Haha tittar hur han står - han är verkligen sin mammas son lol.
Man ba: ''With the power that have been given to me from the WSB crew, I now send you two the moon. Have a safe journey my son and may the apes be with you.'' Det var en stolt pappa kan jag tala om för er. Haha jag skrattar så jag gråter, de som vet de vet!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress