Dagen i ära tänkte jag att jag skulle in här en liten stund och önska er en riktigt god jul. Vi har haft en sjukstuga här hemma och C har varit hemma från förskolan i hela två veckor. Inte det lättaste att ta hand om en unge när man själv är sjuk. Men vi mår bättre och det känns riktigt skönt. Jag hade inte planerat något särskilt till julen i år så det har varit en chill dag med pizza och lite julmat från igår som L var här och lagade. Barnen är borta och jag tänkte avsluta kvällen med den nya serien ( The good doctor) jag precis påbörjat.

Jag må inte fira jul i år, men vår lilla tradition med paketkalender består - så för sjätte året i rad gjorde jag i ordning en.
Istället för "grangardinen" som vi haft uppe dem senaste två åren, så åkte julgranen från 2019 upp från förrådet. Klädde den tillsammans med barnen och ingen var gladare än C. Att döma av hur kul han verkade ha det, så tyckte han nog det var spännande.
Varje år är det en härlig utmaning (gånger två, numera) att hitta bra luckor. Och jag lyckas väldig bra varje gång 🥳
Hittade fina vinterskor till N på Lidl, eftersom hon redan hade alla hennes 24 luckor, fick en grön snöre runt om duga. Det var en glad N som hittade skorna på hennes säng. Jag är nöjd med min insats i år och ser fram emot att hitta ännu bättre luckor till nästa år.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress