Med tanke på hur mycket reklam våra bloggar numera drunknar i, så tänker man att blogg.se vid det här laget borde ta och lägga intäkterna på att fixa det enerverande krångel som denna portal nu erbjudit sina bloggare i åratal... fast det kanske dom gör, vad fan vet jag, mer än det faktum att det absolut inte tyder på det. Numera när jag loggar in och det krånglar något så fruktansvärt, så loggar jag ut illa kvickt - det är då inte ens värt att bli upprörd över. Annars så firade vi N i efterskott förra helgen. Tanken var ju att nyttja bänkarna med tillhörande sittplatser därute, och fixa ordentligt med ballonger. Men så skulle det regna så man fick planera om, dessutom gick antalet bjudna inklusive födelsedagsbarnet från 12 till 8 stycken. Så höll det hemma i köket och det fick bli 2 sittningar, det blev ännu bättre då dom andra dök upp senare - dom första fick nämligen ordentligt med tid att käka och umgås i lugn och ro.
Afternoon tea med äppelcider rosé med smak av Hallon och fläder, var det som bjöds.
Det var tur i oturen att det regnade den dagen, för jag var såå himla trött. Det blev ingen bakning från min sida, allt var köpt.
Trots att det hela inte riktigt blev som det var tänkt, så var jag nöjd med dukningen.
Flera olika sorters te, små kakor, lite frukter och mer rosé. Och så lite små baguetter, brioche och pålägg. Återbrukade blombuketten jag fick av L. Det blev en jättefin lördag trots regnet och en aning ledsen tös som hade förlorat sin farmor ett par dagar tidigare. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress