Igår efter att ha hämtat N i skolan åkte vi raka vägen till Buddharamatemplet i Värmdö. Träffade en gästvänlig kvinna som var där tillsammans med hennes dotter. Mamman och jag verkligen hittade varandra och pratade på en hel del. Jag fick även reda på att man kan bo där, hon och dottern ska bo där i en vecka och hon ville verkligen att jag skulle joina dem. Jag sa att jag jättegärna hade gjort det om jag hade möjligheten, varpå hon insisterade att jag åtminstone kunde bo där i ett par dagar eller bara vara med under dagen, om jag kunde. Jag sa att jag eventuellt kunde komma nån dag och vara med under ett par timmar, men tveksam om jag kunde sova över. Och nu är jag så glad att jag faktiskt har möjligheten att åka dit imon, söndag - det brukar vara den dagen jag kan göra/åka på barnfria saker, för då brukar C vara med S. Strax efter förlossningen, innan jag kom igång med vardagen med en nyfödd, kände jag att jag verkligen behövde få avlastning under ett par dagar. Och sa då till S ''Om en annan gladeligen kan leka pappa till ett barn vars far är en av männen han blev bedragen med, hoppas jag att du i ditt hjärta kan hitta lite rum för C under ett par dagar.'' Inte visste jag då att han skulle komma att älska min lilla älskling såpass att han delvis axlat en fars ansvar. Både han och hans släkt har tagit an sig min son, att jag inte finner några ord - vi har hängt där ett par gånger, jag och barnen. Det värmer mitt hjärta att veta att han har dem.
Så verklighetstrogen att jag trodde han var på riktigt.
När vi ändå befann oss i området, åkte vi vidare till Brisak Värmdö i Gustavsberg, för att spana in deras juldekoration.
Så fint de hade fixat därinne. Det blev lite shopping för N's del.
Därefter åkte vi vidare till Täby och avslutade fredagen med en tacobuffé inne på aktivitetscenter Täby. En underbar fredag!
Netti Starby

Åh vilket härligt ställe och så kul att du och mamman klickade så bra. Kramis <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress