Söndagen kom och jag åkte tillbaka till templet i Värmdö. Anlände strax innan kl 12 - en aning senare än jag hade tänkt mig, men det viktigaste var att jag nu var där. Den gästvänliga kvinnan var ute och kom springandes mot parkeringen, hon välkomnade mig och verkade vara glad över att få se mig igen. Det var middagsdags och som den matälskare jag är, tackade jag givetvis ja till käk 😅.
Jag serverade mig med några maträtter från den uppdukade buffén.
En munk kom och gav mig denna matbricka. Det saknas en skål som jag gav till en annan vid matbordet.
En liten sväng ute blev det också. Det började duggregna och jag började småfrysa lite.
 
Vi hade det jättetrevligt, förutom att meditera i "bönerummet" hängde vi i ett par timmar och babblade om allt möjligt. Mestadels om själva religionen, vad det innebär att vara buddhist, hur en typisk dag kan se ut för den som bor där som nunna och så vidare. Av alla dem största religionerna som finns så är buddhism den religion som resonerar mest med mig och mina värderingar. Jag är faktiskt intresserad av att konvertera till buddhismen. Jag såg även att det finns ett meditationscenter i Nynäshamn och det är ju lite närmare mig, dessutom har jag F och S där. Så det är perfekt, ska definitivt ta och titta närmare på det. Annars var tanken idag att jag skulle droppat av C hos S för en playdate med kusinen M, sen skulle jag vidare mot Värmdö och ta farväl av kvinnan. Handla lite inför C's kommande kalas, hämta upp honom sen dra hem. Men en väninna behövde hjälp med barnen både igår och idag, så har hängt där en stund. Men jag hann ändå med en hel del tidigare idag. Och imon kommer L och hjälper mig att börja dekorera till C's kalas på lördag. 
Ååh alltså jag älskar möjligheten att kunna beställa mat från appen, och sedan bara svänga förbi och hämta det färdigpackad och allt. En dag som denna är en sån tjänst guld värd. Och ja bilen är i stort behov av att tvättas. Tur att den inte har förmågan att kunna prata.
Joakim Ramqvist Hallin

Nice, 👍🏻🤲🏻👌🏻..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress