Solen skiner, sommaren är på intåg och resesuget ökar. Snapchats trowback till våra tidigare resor gör inte saken lättare - här ovan har ni N i Alcudia i Mallorca, Spanien. Jag har sån stark resfeber att om jag inte åker iväg snart, lär bilen min gå varm denna sommar. 
Annars så lever jag och livet rullar på. Hänger en del i engelska grupper om inre resor. I dom svenska är det en del som erbjuder kurser och konsultationer som ofta hålls i hemliga grupper på fejjan. Jag önskade ha en plattform för oss med samma intresse, där dessa kurser och konsultationer ingick, men hittade ingen så jag tog mig friheten att skapa en. Det är gratis och öppet för alla som delar intressen. Håller man i kurser, kan man ansöka att bli instruktör. När jag godkänd en, får man tillgång till en egen utbildningsida där man kan lägga obegränsad med kurser och styra det exakt som man vill ha det, och själv bestämma om det ska vara kostnadsfri eller inte. Man kan även lägga i sina lediga tider samt tjänster som man erbjuder och då bli bokad direkt på sidan. Som elev har man en egen sida där man har koll på sina kurser och kan plugga i sin egen takt. Om läraren lagt prover och så, kan man se vilka man blivit godkänd på och har även möjligheten att kommentera (om läraren valt det) annars går det alltid att kontakta denna därifrån. 
Sidan som är en undersidan till Julclaude är väldigt säker, den har ett tillhörande forum. Än så länge är det bara jag och L som är medlemmar. Han har fungerat som en testperson så alla funktioner funkar som det ska. Jag har lagt fleeera timmar på den och har en gratis kurs på gång som släpps så fort jag är färdig med den. Jag ser så fram emot att välkomna en massa inspirerande medlemmar.
 
Med min lilla eldplutt är det toppen. Strax innan han blev 5 månader bytte vi till sittdelen då han verkade vara färdig med liggdelen. Han började även åla sig fram och numera halv kryper han och det ser ut som han när som helst kommer bemästra konsten att krypa. Dessutom vänder han sig fram och tillbaka på noll sekunker, hehe någon har bråttom att utforska världen. Det är så roligt att se.
Han har varit på sin allra första roadtrip på ca 8 timmar tur och retur tillsammans med päronen, om än för endast en dag. Vi hann även med en snabbvisit hos F och J, och åt en bit mat, man ba: ''så det var han som gjorde dig korkad''. Haha herregud jag orkar inte ens!
I torsdags var det en röd dag, jag åkte hem till M och hämtade barnen. Här promenerar vi till Torekällberget.
Där fikade vi och gick runt och tittade på djuren. Vi stannade tills dom stängde.
Därefter blev det lite grill i närheten av hemmet. Strax därefter lämnade jag tillbaka barnen.
I lördags lämnade jag N hos M och drog en sväng till Tyresö tillsammans med L. Därefter drog vi till ett matställe i Hägersten där hon bjöd på middag. Haha ni skulle sett oss fickparkera, herregud... Efter maten åkte jag tillbaka till M för att plocka upp både N och M.
Söndagen påbörjade flickorna med en ordentligt frukost. I måndags åkte vi och lämnade tillbaka M.
Dom två datumen för dom kalas jag ska hjälpa till med ballonger är snart här, det ska kul =)
 Igår var jag och käkade lunch med C, sen hade vi playdate med barnen och även D och sonen joinade oss.
Alltså jag är så tacksam över att ha en social, snäll och lättsam bebis. Han är så full av glädje. Visserligen har han sina stunder, men det är nästan alltid på grund av något. Jag tog med mig barnvagnen och trodde att både delarna skulle få plats i backluckan nu när sittdelen används men nää. Alla säger att jag ska byta bil men jag verkligen ogillar kombibilar, tycker dom är så fruktansvärd fula usch haha. Alltså visst för utrymme kanske jag skulle överväga det, särskilt när jag är intresserad av att roadtrippa, men då hade jag troligtvis även behållit denna eller skaffat mig en clubman... ååh vad jag vill ha den senaste rackaren. Ge mig en vit Lamborghini Urus så säger jag adjö till Mini haha - där har ni min drömbil, givetvis efter Mini Clubman haha. Andra bilar jag skulle tänka mig ha är en Volvo XC90 och en Porsche Panamera och deras tvåsits 911... det är mina bilar det, och jag kommer äga varenda en utav dom.
 Istället för att byta bil gick jag och köpte en ny mindre barnvagn haha. Den ska endast användas när vi är ute på vift med bilen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress