Ååh vilken fantastisk fin lördag vi hade. För att citera F: "cet été ça va peté" haha dom som vet, dom vet. Brorsan och jag är både äventyrliga och gillar att flänga runt till olika upplevelser, så vi får se om vi lyckas hålla ett jämnt tempo med varandra denna sommar då vi verkar både vilja uppleva så mycket. Men i alla fall, så började vi lördagen med att åka till verkstaden där S jobbar och hämtade en fräsch Mini - skönheten hade fått sig en ordentlig städning både in och utvändigt. Därefter var det raka vägen mot Nynäshamn.
Efter att ha varit där ett par timmar, drog vi alla vidare mot stan. Här framme på Dirty Coco med våra små livsnjutarna.
Jag tog en varm vit chokladdryck och ångrade mig efter ett par klunkar. Den var god men jag tror nog det blev lite för sött för mig den dagen. Smakade lite av det N valde, chokladfondue med frukter och marshmallow. Det tyckte jag bättre om.
Efter att ha strosat en bit, upptäckte vi att stället vi hade tänkt käka middagen på var stängt. Så vi drog på Babas på Heron City. 
Även det skulle stängas, men dom erbjöd take away. Vi valde det och åt nånstans därinne.
Åh rekommenderar denna hamburgare, såå jäklaä god. Om jag minns rätt så heter mumsbiten cataleya.
 
Idag fyller min kära svägerska år så ska alldeles strax åka och fira henne. Först ska jag hinna ta med C till bvc och även plocka upp N.
ExklusivaMoi

Åååh äventyr är alltid spännande å roliga ;D... för mig blire att planera vid juli-augusti då för första gången mitt arbete har stängt!! så om 1månad tills min semester blir *längtar* Norrland har jag saknat så mye efter så lär nog bli en tripp dit, behöver andas in friskhet som bara (nord)Norrland kan ge mig<33 Eller så dra jag till södra delen och hälsa på vänner å bekanta... ojojojjj många val man kan ha, svårt att välja ibland *S* Ha det super damen, kramen<3

Svar: Visst är det! Ååh låter ju väldigt skönt. Det är också under den perioden som jag ska ut på roadtrip. Lär slå dig en signal så kanske vi ses under en period på våran äventyr. Ha det bäst bäst! Kram 🥰
Vanissa Julclaude

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress